Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość conny

ile kosztuje poród rodzinny w państwowym szpitalu?

Polecane posty

Gość conny

będę rodzić w Drawsku Pom, o ile się uda to planujemy poród rodzinny :-)

Gość karoIin_ka31
no i?? mamy ci przyjechac pomóc urodzic czy jak???? zadzwon tępa cipo do szpitala i sie dowiedz!!!!!!!!

Gość buahahahahahaahag
ja nie płaciłam nic

Gość BRAWO OOOOO
w niektórych szpitalach jest tak, że mogą Ci podać nr. konta i jak chcesz to wpłacasz co łaska ;) ja nie płaciłam

to zależy od szpitala.w jednych nic nie kosztuje, w drugich troche,w innych dużo a w jeszcze innych nawet jakbyś chciała zapłacić to nie ma możliwości porodu rodzinnego(ale to rzadko)

Gość Ja też nie płaciłam
nic i z tego co wiem, to powinna być to raczej usługa bezpłatna.Ale zadzwoń do szpitala, zapytaj się. Bo co szpital, to inne opinie. Musisz się skontaktować ze szpitalem, w jakim masz zamiar rodzić.

Gość takitamteog
Ja rodziłam w Drawsku Pomorskim. Oczywiście poród rodzinny to jednak wspaniałe przeżycie. Płaciliśmy 150zł. Nie była wymagana szkoła rodzenia chodź na nią chodziliśmy i dzięki niej wiele się dowiedzieliśmy i nam to pomogło w wychowywaniu dziecka. Cieszę się,że mąż był ze mną,bo nie wyobrażam sobie rodzenia sama. Było bardzo ciężka,ale mąż wspierał mnie i nie odczułam ,że rodziłam własnymi siłami aż 12godz, Zleciało. Przeciął pępowinę, robił zdjęcia i uczestniczył w ważeniu i ocenie dziecka. Dziś nasz skarb ma rok i jest wspaniały. Bólu samego porodu się nie pamięta,ale jak się odbywał z bliską osobą to jednak miłe wspomnienia,. Pozdrawiam i powodzenia :)

Gość conny
dziękuję za wszystkie odpowiedzi (oprócz głupiej kretynki karolinki )