Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie ma sensu....

wyszlo szydlo z worka

Polecane posty

Gość nic nie ma sensu
U rodzicow mieszkac nie moge-maja malutkie mieszkanie-zakladowe, bez mozliwosci wykupu. Wymeldowalam sie stamtad po slubie i teraz rodzice nie moga mnie zameldowac spowrotem... Ale wiem, ze i tak chca mi pomoc...

Gość nic nie ma sensu
Mamo Maluszka- -masz racje. Ale ja naprawde nie chce, zeby moje dziecko wynioslo obecny obraz naszej rodziny w przyszlosc. Moze rozstanie na jakis czas cos pomoze-w duchu licze na to. Powiedzialam mezowi spokojnie o tym, to sie przejal-nie mogl spac, spalil dwa papierosy pod rzad ale nie powiedzial jak zwykle nic. Za to jak jest zly-to sam rozwodu chce... potrafi mi wszystko w zlosci powiedziec-mysle, ze w koncu ma na kim sie wyzyc-skoro ojcu nigdy sie nie przeciwstawil.

Gość mama Maluszka
Ja też nie chcę,żeby moje dziecko słyszało jak się kłócimy. Poza tym taki Maluszek czuje,że coś jest nie tak,że ja jestem zdenerwowana. Ona też wtedy jest niespokojna:( Zaproponowałam mu,żeby na jakiś czas się wyprowadził- mieszkamy u mnie. Narazie nic na to nie powiedział. Mówi teraz,że nie chce się kłócić ze mną,że chce,żeby było dobrze. Poza tym, kiedyś mi powiedział,że bez dziecka nigdzie nie pójdzie:/