Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miktata

pomocy, kto ma tel. w plusie na kartę???

Polecane posty

Gość miktata

nie mam umowy, zapodziała mi się i chciałabym się dowiedzieć ile wynosi kara odstąpienia od umowy. czy jest jednoznaczna, czy zależna od dokonanych doładowań??? pomocy...

Gość Olgaolgaolga
ja mam

Gość plusikowe
chyba 600 zł bez wzgledu na to ile ci doładowan zostało

Gość Olgaolgaolga
kara wynosi 500 zł

Gość wrzeszczący kot
kara 1500 zł

Gość rossmannowa
na karte? kara? a umowę podpisywałaś czy to simplus?

Gość miktata
właśnie chodzi o to, że zerwałam umowę i przyszło mi pismo, że kara wynosi 450zł bo miałam wcześniej dokonane doładowania. kolega miał taką samą sytuację, ale do niego przyszło pismo, że odstąpienie od umowy- 600zł. teraz mi baba dzwoni, że mam zapłacić 630 zł bo naliczyli odsetki......... już sama nie wiem. zapłacę im tą karę, ale w końcu ile ma to być??? nie mam umowy bo zapodziała się gdzieś. pierwsze pismo przyszło w 2008 roku i olałam to, ale nie chcę być na liście dłużników...czy za niezapłacenie odsetek mogą mnie na taką listę wpisać???

Gość miktata
chyba simplus. telefon za złotówkę na chyba 36 doładowań za 30 zł. nie pamiętam dokładnie szczegółów. już dawno nie mam tego telefonu. tylko teraz zaczęli dzwonić z windykacji...

Gość fhfgh
Wiesz jeśli to było w 2008 roku to musisz kare z odsetkami zapłacic. To i tak że tak długo zwlekali bo w orange to od razu do komornika i w ogóle.

Gość miktata
a jakbym im wpłaciła te 600zł i w tytule przelewu zaznaczyła, że tyle wynosi kara za odstąpienie od umowy? będą się jeszcze czepiać tych trzech dych??? niby to nie jest dużo, ale skoro w umowie jest 600zł to bym zapłaciła 600???

Gość już lepiej nie
kręć tylko zapłać tą kare ile ci powiedzieli no chyba że wolisz że ci komornik do domu wpadnie to już twoja sprawa

Kara umowna to 600 zł(taka kwote masz jak podpisujesz umowe). Pozniej wraz z doladowaniami ta kara spada, nie pamietam jakie to sa zaleznosci. Tak, musisz zaplacic te 630 zł(czyli cala kare) bo jak wplacisz tylko 600 zł to bedą Ci dalej naliczac odsetki od tych 30 zł ktorych nie wplacisz.

Gość miktata
ok. dzięki za pomoc :) do chaty mi nie wejdą bo już tam nie mieszkam, ale zaczęli wydzwaniać do rodziców więc postanowiłam zapłacić, żeby ich już nie nękali...