Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem, czy

Co sądzicie o rudych dziewczynach???

Polecane posty

Gość ciekawa jestem, czy

pytam całkiem poważnie, bo utarło się, że "rude jest brzydkie, wredne, fałszywe" słowem ogólnie nieatrakcyjne. Nieważne czy naturalnie czy farbowane,pytam ogólnie o kolor rudy. Ja jestem ruda(farbowana), kocham ten kolor, czuję się w nim świetnie. Teoretycznie faceci powinni ode mnie uciekać:) skoro panuje takie przekonanie, że rude osoby nie dość, że są brzydkie, to jeszcze mają negatywne cechy charakteru.A ja powodzenie mam duże, bardzo często słyszę komentarze,że mam super włosy, wydaje mi się , że ten kolor i ogólnie moja osoba są wręcz intrygujące dla niektórych. No to jak to w końcu jest?Podobają Wam się rude dziewczyny? wyobraźcie sobie, są trzy dziewczyny: blondynka, brunetka i ruda- wszystkie jednakowo atrakcyjne. Któryś z Was wybrałby rudą?:)

Gość nie za rude
Co to za bzdura? Ktora bym wybral? Nikt nie wybiera kobiety na podstawie koloru wlosow. Sa rude kobiety ktore sa piekne a sa takie ktore sa mega paskudne. Tak samo zreszta z blondynkami i czarnymi. Rude zwracaja uwage bo sie po prostu rzucaja w oczy, wyrozniaja sie sposrod innych kolorow i tyle.

Moim zdaniem farbowane rude są piękne :) sama zawsze takie chciałam. Ale to zależy jak komu pasują. A jeśli chodzi o takie gadki,ze rude fałszywe etc to równie dobrze można powiedzieć,że blond to suki, czarne wredne bezduszne.. beznadzieja..

Gość Gosc

Rude czarne blondi wszystkie fajne.

Gość Onsam

Niektóre rudowłose mają ten urok i bardzo mi się podobają. Uwielbiam jak mają proste dłuższe włosy. Wtedy kwestia tylko przyzwyczajenia do trochę innego bardziej intensywnego koloru włosów, mniej spotykanego u przeciętnych kobiet i może być fajnie. Czasem jest on tak mocny że trudno sie akceptuje ten kolor. Ale to tylko włosy. Człowiek jest taki jak każdy fajny lub niefajny. Odpowiadam tylko o swoich odczuciach na temat koloru włosów. Rude dziewczyny to te same co o innym kolorze włosów, który jedni  lubią, inni nie. mi nie zawsze się on podoba. Czasem trudno sobie wyobrazić siebie z rudowłosą. Albo np, gdyby przyszło mieć dzieci - jakiego koloru ono miałoby włosy. To są pytania retoryczne. I zaznaczam, że nikogo nie chciałem obrazić swoją wypowiedzią.

Gość Onsam

Cheryl Cole na swoim teledysku jest ruda ale całkiem fajna