Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popieprzona

mam 21 lat a czuje sie jak 13 letnia dziewczynka !! :(

Polecane posty

Gość popieprzona

nie chce mi sie prowadzic doroslego zycia :O lubie ciagle ogladac bajki w telewizji , zabawy we fryzjera , komputer , wole mlodsze towarzystwo od siebie , pracowalam raz - to nie dla mnie . na studiach powinnam byc a nie jestem. Nie chce byc dorosla :( Chce sie nadal bawic i za nic nie odpowiadac :(

Gość Skoro
piszesz o tym w taki sposób, to znaczy, że źle się z tym czujesz. Chcialabys dorosnac. To juz pierwszy krok :) Skoro uświadomilas sobie chec zmiany, wszystko zalezy teraz od Ciebie, co z tym zrobisz. Nikt nie poprowadzi Cie za reke, musisz podjac decyzje. Kierować "swoją bajką" :)

Gość IMO13246
Podejdź tu dziewczynko, mam dla Ciebie cukierka...

Gość popieprzona
ja wcale nie chce dorosnąc !! dorosle zycie mnie przeraza ... nie wyobram sobie siebie jako żony , pracowac jak wszyscy :O

Gość Skoro
nie chcesz dorosnac... To nie wiem ;)... Zastanawiam sie czy napisalas tu zeby suzkac jakiejs rady, czy zeby sie po prostu pozalic. Predzej czy pozniej prawie (!) kazdy musi dorosnac, czy tego chce czy nie- kazdy w swoim tempie. wiele tez zalezy od podejscia do tego. Nie wiesz jaka jest dorosłość, przeciez nie musi byc zła. zreszta...dorosłość to tylko termin na osobe powyzej jakiegos tam wieku. Co innego: dojrzałość. Nie kazdy dorosly musi byc od razu dojrzaly ;}

Gość mmmmmmmiiiimo
moze znajdz sobie jakas dziecinna prace

Gość sruuuuuuuuuuuu
taaa wszystko super ale : skąd chcesz brac pieniadze na to dziecinne zycie bez problemow ? Rozumiem ,ze chcesz jezdzic na wycieczki , balować , ogladac bajki , chodzic co 2 dzien do kina i zyc jak małolata?? jesli nie odziedziczylas majątku jak Paris Hilton to zapomnij , niedlugo trzasniesz o ziemie i zobaczysz, ze zycie to nie bajka.

Gość julka.kulka
ja mam 25 lat i też nie chcę dorosnąć. Skończyłam studia jestem mgr. inż. pracuję w zawodzie, a moja praca wiąże się z odpowiedzialnością. ale w środku dalej jestem dziewczynką może trochę starszą niż 13 lat ale nie dorosłą kobietą. ciężko jest się pogodzić z tym że nie jest się już dzieckiem, niedługo przyjdzie czas na własne dzieci - ciekawe jak ja to zrobię ;)

Gość popieprzona
ale najbardziej chcialabym sie w koncu zakochac i zeby mnie ktos w porzadnie wydupczyl

Gość popieprzona
marzymi sie murzyn lub 2 ewentualnie moze jakis arab

Gość popieprzona
tylko jak to zrobic ? bo wagladam mloda a chcialabym faceta kolo 21 lat

Gość sruuuuuuuuuuuu
wspolczuje wam :O potem przychodzą na świat niedorajdy zyciowe ktorych jedynym celem jest zabawa :O

Gość julka.kulka
buahhahaah ale głupia jesteś

Gość popieprzona
ale napiszcie czy taka 30cm pala murzyna nie jest za duza dlaa mnie

Gość julka.kulka
jest idealna polecam nawet 45cm wyjdzie ci przełykiem

Gość popieprzona
a czy taki 30 cm czlonek murzyna nie jest za duzy dla mnie ?

Gość naatalkjaaa
21 lat to niewiele, jeszcze przyjdzie czas, że się ogarniesz i spojrzysz na świat z innej perspektywy. Nie za bardzo rozumiem tylko tego "nie chce mi się" Hmm ile rzeczy mi się codzień nie chce robić. Wstawać do pracy, pracować, użerać się z głupimi i bezczelnymi klientami, robić zakupów, sprzątać, brać, gotować zmywać itd. Ale muszę koniec kropka.

Gość popieprzona
no wlasnie nie chce miec takiego zycia , chce teby bylo tak jak teraz :( nie chce byc za nic odpowiedzialna

Gość naatalkjaaa
Kiedyś po prostu będziesz musiała i tyle.