Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qwe1

Pomoooooocy !

Polecane posty

Kiedy powinna sie liczyć temperatura po owulacji sprawdzajac czy doszlo do zaplodnienia Jak sie mierzy przed wstaniem z łożka rano o stałej godzinie Czy obojetnie kiedy sie zmierzy w ciazgu dnia ?

musisz mierzyc rano nie wstawajac z lozka, najlepiej zawsze o tej samej godzinie

Czyli poxniej jak sie zmierzy tyemperature i wyjdzier tam 37 albo 36,8 to sie nie liczy ?

gdy tempe. utrzymuje sie na podwyzszonym ppziomie przez ponad/około 16 dni wtedy mozna sobie myslec ze " byc moze sie udało":)))

pozniej sie nie liczy gdyz w ciagy dnia temperatura ciała wzrasta i daje fałszywy wynik. w ciagu dnia zawsze bedziesz miała o 37-37,4

Nie no bo ona jest taka Jak budze sie ranao to jak mierze to jest hmm 36,6 normalna a jak pare godzin poźniej to mam 36,9 36,8 ale nie przkrozyla mi 37 .. i nie wiemc o mam mysleć

36,6 jest temperatura prawidłową. gdy masz owulacje na pewno zaobserwujesz skok temp. i taka tempka powinna sie utzrymywac przez ok 16 dni jesli chcesz dzidziusia:) w ciagu dnia nie warto mierzyc i sie nakręcac.

autorko a robisz wykres? na tej podstawie dopiero możesz coś stwierdzić. i dokładnie tak jak dziewczyny piszą mierzysz zawsze rano o tej samej godzinie zanim wstaniesz z łóżka!!

No to czyli co mierze rano to mam 36,6 tylko poxniej sie zmienia.. a za 3 dni powinnam miec okres

jak za 3 dni okres i temperatura 36,6????????? a masz regularne cykle???/ I wiesz kiedy miałas owu????????

Gość 8765879887
A gdzie się mierzy temperature?

Gość etyjuktkgfjkfg
w macicy jeleniu

Gość terenia kielce
hej, ja mierzę w pochwie, zaraz potem mąż pakuje tam swojego pytona i zalewa mnie spermą