Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowana Kobietka

Szlag mnie trafia - zakupy ciuchowe.

Polecane posty

Szlag mnie trafia , jak za kazdym razem wybieram się na zakupy ciuchowe . W tych sklepach nie ma nic sensownego . Wszędzie tylko te sieciówki H&M, Reserved, Orsay i inne tego typu , w których są same powyciągne szmaty . Gdzie w Wawie kupię ładne ciuchy , ktore podkreslały by figure? . Chce się ubrać kobieco , bo mam 30 lat . Wyeksponować swój piękny biust D, podkreślić szczupłą talię .Nie mam ochoty juz na ten drogi , workowaty badziew , w ktorym wyglądam jak bezkształtna nastolatka. Kobietki piszcie.

Gość ja się zwykle ubieram
na targu. W sklepie nie wiem kiedy ostatnio byłam, a w tych wymienionych przez ciebie nigdy.

Gość ja się zwykle ubieram
Ale jak oglądam katalogi czy widzę co znajome sobie kupują w tych sklepach to zgodzę, że mają tam też szmaty.

Gość GLOOOODNA
nigdzie nic nie kupisz jak mowisz same szmaty i gałgany :-0 ja kupuje na allegro abercrombie,apart,vs .bebe,etc..

Załamka

Gość GLOOOODNA
niestety :-0 a sluchaj jaki nosisz rozmiar moze cos wymienimy?:)

Gość kaffeta
Hexeline, Aryton, Wallis, Monnari, Molton, Promod, Esprit. Ciuchy dla 30+

Gość GLOOOODNA
monnari dla 30 latki? chyba po traumatycznych przejsciach hahahaaa

Gość może wy koślawe jesteście
ja się ubieram głównie w reserved, orsayu i esprit i wyglądam fajnie i kobieco a moje atuty - biust 75 F :p są świetnie podkreślone. Wiadomo, że nie we wszystkich rzeczach stamtąd wygladam dobrze, w większości wyglądam beznadziejnie, ale trzeba umiec poszukać...czego i wam życzę.

Gość kaffeta
w Mannari kupiłam ostatnio fajną sukienkę i spódnicę, Fakt, za drogie to wszystko...

Gość GLOOOODNA
jeslin ktoras z nas jest koslawa to z pewnoscią jestes to ty,75f? TO KROWIE WYMIONA a nie biust hahahaaa

Gość Henryk Motyka
słyszałem, że teraz największe Damy nawet z pierwszej strony gazet ubierają się w ciucholandach :) ciuchy pewne i markowe

Gość Mamamausia26
nie przesadzajcie ale fakt,że za takie szmaty to drogo sobie życzą

Gość może wy koślawe jesteście
uu, mało że sie nie umie ubrać to jeszcze taka zawistna .... cześć dziewczynki, więcej pogody ducha i zadowoloenia z życia a świat będzie piękniejszy ;)

Gość GLOOOODNA
zawistna? hahahaha ze co ze masz 2 wymiona do kolan? ani to ladne ani wygodne :)

Gość antena satelitarna
- peek-cloppenburg - Aggie - allegro - lumpeksy - male sklepiki z odzieza

75f to nie jest duzy biust(pewnie podane rozmiary brafittingowe) . Ja np. noszę 65G(polskie nie angielskie) , czyli jeszcze większy , ale to tzw.D Ciuchy noszę w rozmiarze 34/36 lub 38 , zalezy od firmy. Fakt ,w orsay są czasami fajne kolekcje dopasowane do talii, biustu , ale cała reszta ... Mimo wszystko , to co wymieniłyście to nadal sieciówki Promod , Esprit itp. ja to wszystko znam , w Wawie tego pełno. Arkadia, Zlote tarasy itp. , itd.(wszystko na jedno kopyto) . W lumpeksach nie potrafie kupować , bo tam trzeba kopac pół dnia , zeby coś znaleźć . Moze ktos zna małe sklepiki/butiki z ładnymi , elegancykimi ciuchami dla 30 w Wawie.

Gość ehkmheh
to idz kuwa do versaczego albo diora głupia babo, jesli umie sie ubrac to i w sieciówkach znajdzie sie coś dla siebie, ty po prostu jestes kaleką estetyczną i tyle w temacie :)

Gość fdfgfdf
Prymityw , zamknij jadaczkę .