Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie mogę no!

Chodzi cały czas w tej samej bluzie..

Polecane posty

Gość no nie mogę no!

Dokładnie to chodzi o mojego znajomego... chodzi ciągle w tej samej bluzie,no szału można dostać,nie zauważyłam żeby od niego śmierdziało lecz zastanawiam się co może być tego przyczyną ... Biedny też nie jest. Był tutaj juz taki temat ale jakby podniosła a ktoś by zobaczył datę to by pewnie nie odpisał :) Wszystkie durnwe wpisy to podszywy :)

Gość i bardzo dobrze
powiedziałas mu to?

Gość no nie mogę no!
nie,no przyznam,że nie jestem aż tak bezpośrednia,byłoby głupio i mi i jemu :( Zastanawiam się czemu tak jest...

Gość no nie mogę no!
bo to jest tak,że jak On sie w coś 'wbije' to w tym łazi i łazi dotychczas widziałam tylko Jego dwie bluzy. W 2009 przechodził w jednej a od pewnego czasu czyli gdzieś tak od połowy 2010 tamta poszła w odstawke i bez przerwy nosi tą drugą. Nie myślcie,że liczę daty kiedy kto i jak sie ubiera :D ale to mi utknęło w pamięci :P

Gość no nie mogę no!
staszek,wątpię :P :)

Gość i bardzo dobrze
"no nie mogę no! nie,no przyznam,że nie jestem aż tak bezpośrednia,byłoby głupio i mi i jemu Zastanawiam się czemu tak jest..." w zwiazku z tym obrabiasz mu dupe na forach internetowych i smiesz sie nazywac jego kolezanka? a moze warto by było popracowac nad asertywnoscia i z nim porozmawiac szczerze?

Gość atari zwei
normalni faceci tak mają - "nie śmierdzi = można nosić". jeśli ci to przedszkadza zainteresuj się metrem ale taki też ma wady.

Gość no nie mogę no!
i bardzo dobrze - nie nazywam się Jego koleżanką,napisałam znajomy wbrew pozorm to dwa inne słowa. NIE OBRAŻAM MU DOOPY NA FORACH! - gdzie ja go obraziłam? czytaj ze zrozumieniem proszę. 🖐️ Nie chcę z nim o tym porozmawiać jak już napisałam wyżej. Nie umiesz tego zrozumieć - trudno .

Gość no nie mogę no!
Staszku - no nie jestem jakąś tam pedantką, tylko zastanawiam się jak to jest, dlaczego..

Gość zajmij się swoim tyłeczkiem
zajmij się swoim tyłeczkiem Kobieto :P a może Ty sie w nim zakochałas co????? i tak Cie On interesuje i Jego ciuszki. Ach te BABY:)

Gość i bardzo dobrze
a no tak w sumie racja...sorryy :P moj bład przepraszam. Słuchaj to co ci tak w tym przeszkadza albo nie przeszkadza bo juz nie wiem? Moze sie spytaj jego o to. Infromacje z pierwszej reki sa zazwyczaj najbardziej trafne :P ;)

Gość no nie mogę no!
i bardzo dobrze - nie przepraszaj :P przeszkadzać mi nie przeszkadza aż tak bo w zasadzie co mi do tego :) Bardziej oczekiwałam takiej odpowiedzi jakiej udzielił staszek ,zastanawiałam się z czego to wynika po prostu :)

Gość no nie mogę no!
o w morde :D :O! Nie zajarzyłam,że na uczuciowym , myślałam,że na ogólnym. O kurde! :O Teraz to ja przepraszam,że sie Wam tak wrąbałam na dział :P

Gość a?co?nam?do?tego?????
z nim pogadaj a nie z nami