Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ten biust jedt

Czy ten biust jest ładny czy obrzydliwy?

Polecane posty

Gość fachowiec69
Zdegustowanaaaa... tego nie bada bo to nie jej fotka :)

Gość i bardzo dobrze
"Twierdzisz że nie jest miła no wiesz nie mam w zwyczaju oszukiwać ludzi i mówić im tylko tego co chcą usłyszeć" no i bardz dobrze ;) trzeba było tak odrazu :P tylko nick mnie troche zmylił :/

Kobietko moja droga, ksztaltu juz nei zmienisz chyba ze operacyjnie, ale dbaj o skore, to naprawde duzo daje, czesto pilinguj, nawilzaj,zeby byla swietna w dotyku, idz na solar raz zeby dodac troche opalenizny (ale nie za duzo!) i bedzie ok :) to sa triki, ktore moga pomoc

Gość i bardzo dobrze
Ale troche smutno sie zrobiło jak zobaczyłam jak inni ludzie obrazaja piersi jest kobiety, no ale w sumie chciał szczerych opini to ma :/ Dołujace jest to ze ludzie sie na to narazaja. Jakies kompleks czy co?

Gość i bardzo dobrze
"ale dbaj o skore, to naprawde duzo daje, czesto pilinguj, nawilzaj,zeby byla swietna w dotyku," Zgadzam sie :) i jezcze dobrze sciagaj ramiaczka i miej dobrze dobrany stanikm w obwodzie pod biustem i miseczki to jest bardzo wazne.

Gość biust jest przeciętny
tez mam wrazenie, ze ta osoba jest przygarbiona i jakby sie wyprostowała, to biust wyglądał by lepiej. I zadbaj o dobór stanika i moze pocwicz troche cwiczenia na biust. A masz dzieci?

Gość fachowiec69
czy moge juz nic wiecej nie pisac ?