Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chetny na azjatkee

Gdzie mogę poznać azjatke ,japonke ,koreanke ?:)

Polecane posty

Gość chetny na azjatkee

jakies strony japonskie ? znacie ?:D

Gość atari zwei
w wólce kosowskiej jest ich sporo :)

Gość fachowiec69
bitte, aTy z kad ?

Gość chetny na azjatkee
ze szczecina :classic_cool:

Gość esss88
w Nadarzynie k wawy w CH Maximus jest pelno azjatek :D

Gość ajsjdg
jestem azjatka ze szczecina, ale wygldam normalnie :P

Gość w Azji, w Kanadzie w USa
na facebooku. W Polsce na targowiskach, ale nie Japonki, raczej Wietnamki U Japonek Polacy specjalnie szans nie maja.

Gość fachowiec69
chetny na azjatkee ... jak umiesz po niemiecku albo troche angielsku to gdzie problem ? a sa naprawde 1sza klasa , szczegolnie na urlopie polecam : http://www.voila.pl/264/vjed4/?1

Gość esss88
japonki preferują inne nacje :D Polaków nie biorą pod uwage - predzej amerykanów :D

Gość esss88
oo i bym zapomniala : jesli lubisz chinki to w paryzu ich sporo :)

Gość fachowiec69
esss88 ... a w chinach jeszcze wiecej :)

Gość esss88
ale on chyba szuka gdzies blizej :)

Gość fachowiec69
masz racje , wsiadzie w tramwaj i myk juz w Paryzu

Gość hhhhhhh
w Azji idioto

Witam:) a ja z przyjemnoscia bym poznał Japonkę:). Na youtube znam pare i chcialbym jakie poznac blizej tutaj tak by po pisac i zaprzyjaźnić sie:). Jesli chodzi o mnie to mam 23 lata interesuje sie anime, japonia, dobrać muzyka, filmami grami komputerowymi, natura:). Sporo by pisac. Jakby ktos z was mial namiary do jakiejś porządnej Japonki to bardzo bym prosił:). Nie jestem jakimś tam zbokiem lub bandziorem:). Nie wiem czy ktos tutaj zajrzy ale jak cos to poszukiwania sa aktualne przez caly czas czy to teraz czy za miesiac jakby ktos przeczytał lub za dwa lata :). Bede wciaz oczekiwał. Nie ukrywając marzy mi sie wyjazd do japonii i poślubić Japonkę Hyhy ale pomarzyć mozna:). Jakby co to mozna mnie znalezc na gg tajemniczy:) lub na nk taje mniczy. Pozdrawiam serdecznie.:)

"0 [zgłoś do usunięcia] Tajemniczy725 Witam a ja z przyjemnoscia bym poznał Japonkę . Na youtube znam pare i chcialbym jakie poznac blizej tutaj tak by po pisac i zaprzyjaźnić sie . Jesli chodzi o mnie to mam 23 lata interesuje sie anime, japonia, dobrać muzyka, filmami grami komputerowymi, natura . Sporo by pisac. Jakby ktos z was mial namiary do jakiejś porządnej Japonki to bardzo bym prosił . Nie jestem jakimś tam zbokiem lub bandziorem . Nie wiem czy ktos tutaj zajrzy ale jak cos to poszukiwania sa aktualne przez caly czas czy to teraz czy za miesiac jakby ktos przeczytał lub za dwa lata . Bede wciaz oczekiwał. Nie ukrywając marzy mi sie wyjazd do japonii i poślubić Japonkę Hyhy ale pomarzyć mozna . Jakby co to mozna mnie znalezc na gg tajemniczy lub na nk taje mniczy. Pozdrawiam serdecznie. Tajemniczy" Jak zademonstrujesz jej robotę po japońsku to może będziesz miał szanse:D.

jaką robotę?:), jakieś słowa po japońsku lub zdanie?:), czy zbudowanie robota lub narysowanie postaci mangi / anime :)

" Tajemniczy725 jaką robotę? , jakieś słowa po japońsku lub zdanie? , czy zbudowanie robota lub narysowanie postaci mangi / anime " Robota po japońsku to oczywiście to robota w stylu japońskim-jak maniak pracoholiczny:classic_cool:.

Gość koooorwa a podobno
my kobiety lecimy na ciapatych FACECI TO HIPOKRYCI

Gość koooorwa a podobno
Ciapaty to jakiś brudas z Egiptu, Turcji itp. Narzekacie, że polskie dziewczyny mają was w dupie, a tymczasem sami ruchacie koreanki no żesz kurwa

Hehe niezłe niezłe stwierdzenie :), ja to mam szczęście bo nie należę właśnie do takich którzy robią to co piszesz :). Ja jasno powiedziałem coś wyżej :) i szanuję dziewczyny które na to zasługują czyli większość, a na pewno nie wykorzystuje. I ja tam wolę Japonki niż Koreanki.

Gość koooorwa a podobno
No Ty może nie... Jeden się uchował. A reszta rychło nakurwi na ostre tarło do Azji.

Niestety nie mają swoich wartości czyli są istnym zerem więc co poradzić :), na takich to nawet nie warto zwracać uwagi :), a dziewczyny które takim ulegają to zniżają się do ich poziomu :). Ja to właśnie chciałbym poznać z Polski jakąś porządną dziewczynę, Szlachciankę hyhy :D albo właśnie z Japonii jakąś Japonkę porządną fajną :)... marzenie hehe