Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LILAAAA

SEKS ANALNY

Polecane posty

Gość LILAAAA

podczas seku analnego moglam wszystko we wszystkich pozycjach a teraz jak we mnie wejdzie to mnie boli i nie mozemy:( co jest nie tak??????

Gość ajakakkaka
może sie nie wypróżniasz albo za mało nawilżasz ?

Gość LILAAAA
poprostu ak wsadzi calego to mnie boli i mie moge wytrzymac podczas wykonywania ruchów

Gość LILAAAA
i powiedziec lekarzowi ze wsadzal mi w pupe? daj spokoj

Gość dobre ........
może na jakiś czas zaprzestań tego rodzaju seksu może masz tam coś podrażnione ....wiesz odbyt to mimo wszytko bardzo delikatny narząd

Gość LILAAAA
ale wlasnie o to chodzi ze dawno tego nie bylo. teraz chcielismy a tu ten okropny bol...

idz do lekarza, nie musisz mu mowic, ze jak anala uprawiasz to wtedy Cie boli tylko powiedz, ze boli Cie jak sie wyprozniasz

Gość LILAAAA
nie wtedy nic nie boli

W takim razie źle coś robicie. Nie jesteś rozluźniona, za mało środka nawilżającego, za szybko, za mocno, za głęboko, bez odpowiedniego rozluźnienia zwieraczy wcześniej.

🖐️ Pupciaan! Analu nie będzie :( Bo Ty wolisz szczupłe 😴 a my z Verą jesteśmy szczupłe inaczej. :classic_cool:

Gość amelka1357
Nudzi Cie już zwykły seks ? Zmień to i wejdz na dyskrecja.pl

Gość LILAAAA
no faktycznie, może masz rację, żesrałam się na niego ostatnim razem i teraz czuję jakiś podświadomy opór

Mnie przy seksie analnym tez boli bardzo ale tylko z poczatku gdy wchodzi...a puzniej jest okej moze nabawilas sie chemorojdow od seksu analnego dostaje sie czesto.Moze sprobuj kupic cos w aptece na chemorojdy...

Gość Homo, inaczej gej
Widzę ilu jest moich ukrytych braci którzy czekają na przebudzenie. Nawróciłem kilku żonatych i przychodzili do mnie po kryjomu. Mówili mi, że mam lepszą dupę do analnego niż ich żony. A i ja im wsadzałem i to jest prawdziwa jedność. Jak w Grecji, gdzie miłość między mężczyznami była doskonalsza niż mieszana, bo była również miłością psychiczną, a nie tylko fizyczną. Tylko facet zrozumie faceta.

puzniej pozostaje jakby niezauważalne przy chemorojdach :o Jakby miała hemoroidy to bolałoby ją przy robieniu kupy dziecko. 😴

Gość escopeta
Dam se jaja uciąć że po sexsie analnym Nie można dostać hemoroidów najwyżej homo-roidów :D. Anal czyści odbyt-wymienia śluz na nowy.Qrwa jest po prostu boski ten anal.