Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))))

Dziewczyny 180 cm i więcej.

Polecane posty

Wolałybyście chłopaka który ma około 190 cm,czy takiego który ma około 2m??

Gość Milka^
Ja mam 184 cm a mój chłopak 182 cm :( Na pewno wolałabym mieć chłopaka o wzroście 2m, wydaje mi się , że najlepsza różnica wynosi ok. 15 cm ale mało takich facetów.

Gość mascitte
Nalepiej to bym wolała mieć 170 zamiast 181 cm i wtedy pasowałabym do mojego faceta który ma 183 cm bo chociaż są te 2cm to wyglądamy na równych wzrostem :(

No i co z tego, że jesteście równi wzrostem ? ... Ja jaak już pisałam mam 183 a miałam chłopaka mającego 169 ! i nie zwracałam na to uwagi, on też nie

Gość Milka^
Ty zaczerniony wyjdź stąd, a zwłaszcza z tego topiku, to topik dla kobiet, nie gejów :D Żegnamy :)

NieLubieNiedziel ja mam 183, mój jest w okolicach też 183 żyjemy i mamy się dobrze, czemu mam chcieć takiego 190 + ? Ale ja pytałem którego byś wolała a nie czy byś chciała :P

Gość mascitte
Bo lepiej jak jest różnica wzrostu większa tak jak moja siostra ma 176 cm a jej facet 188 cm i bardzo fajnie wyglądają i ogólnie fajna parka a ja się czuję przy nim tak niekobieco.

Gość BLOND Egoistka !!
Ja nie mam chłopaka i nie mam takich wyborów. Mało jest chłopaków 190cm i 200 cm większość jest ok.180 cm i zawsze wybierają niższe od siebie. Mam 180 cm :O Wyglądam strasznie, większość dziewczyn ma góra 170 cm.

BLOND Egoistka !! Ale gdybyś miała taki wybór to którego byś wybrała??Z tej dwójki i biorąc pod uwagę tylko wzrost :P

Gość nie moglam w nocy spac
Nosicie obcasy? Ja mam 181 cm i nigdy w życiu nie nosiłam obcasów. Choć mój chłopak ma 192cm to nie mogę się przełamać. I wierzcie mi taka różnica wzrostu to dla nas jedyny ratunek, przy nim czuję się jak kobieta nie babochłop.

Gość BLOND Egoistka !!
Autorko oczywiście tego 2 m :) Ale najbardziej chciałabym miećwybór co do swojego wzrostu i wybrać 170 cm :O Jestem wyższa od 95 % ludzi :O

BLOND Egoistka !! Autorko hehe jestem autorem :P no i z tymi 95% to przesadzasz :P

Gość BLOND Egoistka
Autorze w takim razie a Ty ile masz wzrostu?

BLOND Egoistka Tyle że ze swoimi 181 cm mogłabyś poczuć się mała :P

Gość Kiki229
No ja mam 182 i 14 lat ;) nie mam chłopaka i w mojej okolicy jestem najwyższą dziewczyną

Gość gość
moja obecna ma 182, moja przeszła miała 176 s ja mam 180 i teraz jest tez inaczej ale lepiej, kwestia dojrzałości i zaufania między nami

Dziewczyny kompleksy rodza sie w glowie.Noscie obcasy i nie zwracajcie uwagi na ludzi.Mowili,mowic beda..chudy zle,gruby zle,niski zle,wysoki tez zle bo zyrafa ,gigant etc.Gdyby czlowiek mial sie przejmowac wszystkim,to z domu by nie wychodzil:DPatrzcie na modelki,powabne,dlugonogie(niektore moze za szczuple do wzrostu)i chodza na obcasie.Najwazniejsze akceptowac siebie i miec piekny umysl,wolny od zawisci:)