Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o opinie i porady:)

wczasy w Bulgarii

Polecane posty

wybieram sie na wczasy do Bulgarii na sloneczne wybrzeze.Wyjezdzamy 13 czerwca.Mam mnostwo pytan do kogos kto juz tam byl.Czy w tym okresie tam juz sa upaly?Ile pieniedzy ze soba zabrac(mam wykupiona opcje ze sniadaniem tylko) na dwie osoby dorosle i trzylatka.Co warto zwiedzic w poblizu.No i oczywiscie jak wspominacie swoje wakacje w Bulgarii?

wybieramy sie na 14 dni(informacja odnosnie tego ile pieniedzy mamy zabrac ze soba)

Gość sanramatek
bida i nuda

sanramatek a bylas tam?Jesli chodzi o nude to tam gdzie sie wybieram jest od groma klubow slyszalam ale mi i tak nie zalezy na tego typu rozrywce.Moze cos wiecej powiesz?

Gość Bułgaria jest straszna
Bułgarzy to lenie i cwaniaki, jedyne co jest tam dobre to kuchnia i wina stołowe. Poza tym - odradzam stanowczo, pogoda też do niczego, a byłam w sierpniu, morze zimne.

Gość Bułgaria jest straszna
aha, jedziesz do słonecznego brzegu? :D no to gratuluję, to jest betonowa pustynia z mnóstwem turystów, za karę bym nie chciała jechać w takie miejsce. Jak możesz jeszcze coś zmienić to lepiej pojedź na drugi koniec, pod granicę turecką, tam jest mniej ludzi, może nie ma wielu klubów, ale przynajmniej jest cisza i spokój, chociaż ludzie beznadziejni.

juz nie moge odmowic bo wplacilam zaliczke,ktora mi przepadnie.Moze jednak ktos w koncu odpowie na moje pytania zamiast mi stanowczo odradzac.

no dzieki za wyczerpujace informacje:P

Gość ja bylam w slonecznym brzegu
i podobalo mi sie ale tydz to max:) bo dluzej to nuda dobre jest jedzenie i mozna zwiedzic jako wycieczke fakulttywną istambuł

Gość eh nie słuchaj
ja bylam w bułgarii i mi sie podobało tanio morze cieplutkie było wspaniale z tym ze polecam mniejsze miesciny słoneczny brzeg jest komercyjny drogo

Gość inkoev
Ej ,w jakim hotelu byłaś,bo ja w tym samym terminie jechałam,było super. Wróciłam zadowolona i opalona.

Gość inga745
dokładnie 13.06 lecialam na 2 tygodnie.

Gość stamtąd
a ja pisze z Sw Vlasu, przedmiescie Słonecznego (objadłam sie, opiłam winka i nie mam siły na plaże). to juz dzień 11/15. Nie wiem o jaki brak atrakcji chodzi przemówcom - chyba że idą spać o 22 (w SB o 23 otwierają kluby i zaczyna sie zabawa na plaży). tu zreszta też ale wersja mini. Cały SB to hotele, kluby,knajpy i sklepy - to sztuczne miasto tylko dla turystów. Vlas tez już obrósł w hotele-apartamentowce, bardziej w klimacie rodzinnym, ale jest tu też normalne miasteczko. Atrakcje zwiedzalnicze sa w pobliskich miastach: Nessebarze (2 km), Warnie (20 km) Morze ma 25C, dzis skonczyło się 2-dniowe zalamanie pogody - była 1/3 slońca 2/3 chmur i 27C. Dzisiaj znow zero chmur (od 13) i 30C. Plaże super, tyko czasem atak glonów, wczoaj dobrze wiało i dzisiaj już nie ma

Gość Angielll
Opinia jak najbardziej pozytywna. Warto odwiedzić Bułgarię z dwóch powodów. 1. Kraj jest naprawdę piękny i jest w nim wiele miejsc, które warto odwiedzić. 2. Jest naprawdę tani, zwłaszcza kiedy się wie, jak szukać odpowiednich dla naszej kieszeni ofert. Ja ze swojej strony polecam ci sprawdzić tutaj, jeżeli wybierasz się na wakacje do Bułgarii: http://www.odlotwakacje.pl/Bulgaria-last-minute