Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiony_1111

Stosunek przerwany w prezerwatywie, ciąża??

Polecane posty

Gość Zmartwiony_1111

Witam, Czy możliwy jest to , że po stosunku przerwanym w prezerwatywie, moja ziewczyna zaszła w ciaże. Aktualnie okres spóźnia jej sie 7 dzień. Robila już 4 testy ciażowe, w odstępach 2 dniowych. Ostatni wczoraj. Wszystkie pokazały wynik negatywny. Stosunek odbyliśmy 17 dni temu. Ponad u moja dziewczyna brala tabletki anty przez 3 tygodnie, po czym przestała je brac miesiac temu. Po zaprzestaniu przyjmowania 2 dni po dostała okres. Czyli 22 grudnia miala ostatni okres. Czy jest możliwa ciąża?? prosze o pilne odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość hermisia
nie ma takiej opcji-przy takim zabezpieczeniu-)

Gość wydaje mi się że wręcz
ciąża niemożliwa i aż się dziwię że po odstawieniu hormonu spodziewała się dostać okres po 28 dniach.. A jakie miała okresy przed łykaniem hormonów? Zawsze regularne? Co 28 dni? Jak odstawiła tabletki, to może się ten czas wydłużyć

Gość Zmartwiony_1111
miała raczej regularnie, co 28 dni. Ale do końca nie wiem :/

a wlasnie ze jest; ja jestem tego zywym przykladem. Dodam ze poza prezerwatywa+przerywanym, kochalismy sie raz, dzien po okresie a ja na dodatek mam PCO i podobno nie mam normalnej owulacji. Ale jak testy ciazowe negatywne, poczekajcie jeszcze z tydzien, zrobcie jeszcze jeden i idzcie do ginekologa, bo dziewczyna moze miec problemy np z hormonami

Gość Zmartwiony_1111
Rozumiem że jest to możliwe, ale czy takie duze opóźnienie okresu moze być spowodowane przez tabletki i stres, spowodowany obawami o ciąży?

Gość Zamrtwiony_1111
Może ktos ma jakąś opinie jeszcze?

Gość Zmartwiony_1111
Dzis robiła kolejny test... znowu negatywny.

Gość he he
ostatnio czytalam na tym zajebistym forum o ciazy po seksie analnym:D wiec pewnie wszystko jest mozliwe:O na kaffe oczywiscie:P

no co ja wam na to poradze ze w moim przypadku bylo to mozliwe? :-D zebyscie wiedzieli moja mine jak mi wyszedl pozytywny test...i kolejne 4 inne testy, zadzwonilam po kolezanke zeby normalnie zrobila ze mna bo myslalam ze ja moze jakas analfabetka jestem:-D ale test u lekarza juz nas na 100% przekonal.Zreszta ja o dziwo mialam jakies takie dziwne przeczucie ... Przeciez prezerwatywa nie daje 100% zabezpieczenia, nic poza abstynencja tego nie daje, stosunek przerywany to wogole nie antykoncepcja. A u autora pewnie sa to zaburzenia hormonalne po odstawieniu tabletek

ale jaja aż mi się wierzyć nie chce że to możliwe ja ze swoim chłopakiem tylko przerywany i to zdarza nam się kilka razy pod rząd kiedy mam dni płodne i nic

tak z przerywanym jest możliwe, ale nie z przerywanym w prezerwatywie przy ant,:) namieszała z anty i stąd cykl sfiksował, nie bierze się tabletek jak się chce, ten cykl może być inny od poprzednich , a testy w ile dni po ryzykownym stosunku robicie?

Gość Zmartwiony_1111
test pierwszy zrobila 2 dni przed oczekiwanym okresem, czyli 10 dni temu. wczoraj był 17 dzień od stosunku, i test też wyszedl negatywny. Już 5 testów negatywnych, a okresu ciągle nie ma. Dziś moje kochanie idze do lekarza. moze sie cos wyjaśni :/

Gość Nie wiadomo)___
okaże sie pewnie u lekarza.

Gość Zmartwiony_1111
Mój skarb dostał @ godzine przed lekarzem, ale poszła i tak. Zrobiła Bete i wyszlo że na 100% nie jest :) pozdrawiam