Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podadam dzis nika bo nie

Glupie pytanie,ale moze ktos odpowie

Polecane posty

Gość nie podadam dzis nika bo nie

Karmie synka 7miesiac-dzis wypilam przez przypadek swoje mleko-duzo mam wiec odciagam i kaszke robir na nim,pomylilam kubki, wypilam i pomyslalam ze sie porzygam z obrzydzenie. JAk zaczelam karmic bylo slodkie i smaczne, wtedy prbowalam z ciekawosci,ale teraz ochyda...sama nie wiem czy dziecku piers podawac..moze powinnam zmienic sposob odzywiana....dodam ze niczego bardziej ochydnego w ustach nie mialam;( wypowie sie ktos?

tez kiedyś spróbowałam bo mi pachniało nie tak, wszystkie smrody i obrzydlistwa przy tym wysiadają. Ale następna porcja była ok( a jak się bałam jej spróbować) musiało się zepsuć, spróbuj prosto z piersi będzie zobaczysz że jest ok.

Jak dziecku smakuje to dawaj. Mleko z piersi ma różny smak, zależy co zjesz. Ja swoje spróbowalam bo zjedzeniu ostrej potrawy - było obrzydliwe, ale mała piła i nic nie grymasiła i nic jej nie bylo. A najgorszy smak mają mleka w proszku, szczegolnie te dla dzieci z nietolerancją laktozy, a jednak dzieci się przyzwyczajają i je piją.

Gość do postaram sie byc kulturalna
moje własnie bylo prosto z piersi, odciagniete-wylalam je do kubka zeby zrobic kaszke a potem przez pomylke wypilam-ochyyyyyyyyda, ale maly pije ze smakiem czyli powinno byc ok...dzis jadlam watrubke, kanapki z majonezem, jakas zapiekanke moze to to