Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MłodaMama_26

Warto kupić wózek Bugaboo?

Polecane posty

Gość MłodaMama_26

Cześć dziewczyny, ponieważ spodziewam się dziecka robię mu wyprawkę i zastanawiam się czy mogłybyście poradzić mi coś odnośnie zakupu wózka, bo z tym mam największy problem. Macie jakieś sprawdzone marki? Ja słyszałam, że ta jest dobra. Warto? http://www.gondolka.pl/bugaboo

O tej firmie jeszcze nie słyszałam, ale jeżeli chcesz kupić dobry wózek to ja bym Ci raczej polecała Coneco, są bardzo trwałe, a do tego maluchom jest w nich wygodnie. Spory wybór wózków jest w krakowskim sklepie Entliczek Pentliczek, jeżeli nie mieszkasz w okolicach Krakowa, to zawsze możesz skorzystać z ich internetowego sklepu entliczek.pl Wózki są naprawdę dobrej jakości, także warto się nimi zainteresować.

Gość hehehehehhehehehhet
to trochę tak, jaby ktoś pytał, czy warto kupić merca a odpowiedź brzmiałaby, nie wiem, ale na pewno warto zainwestować w porządnego poloneza, kupisz tu i tu :D :D

Gość znowumama
Bugaboo sa swietne. Trzeba przyznac, ze najwazniejsza role gra tu cena. Mozna miec wozek za 1000 zl albo 5000zl. Wszystko zalezy od stanu naszego portfela. Osobiscie moge polecic wozki firmowe ale uzywane. Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze wozek zmienia sie co najmniej 2 razy. Rzadko mozna kupic idealny gleboki i spacerowke w jednym. Pozatym nasze dzieci zmieniaja sie. Jedne spia na spacerach inne tylko chca siedziec i patrzec. Gdy kupujemy wozek wydaje sie , ze jest idealny ale za rok okazuje sie, ze trzeba go zmienic bo np. nie jest wygodny w autobusach, nie miesci sie do bagaznika lub poprostu wraz ze wzrostem wagi dziecka jest za ciezki. Z moja pierwsz coreczka mialam 3 wozki. Z druga ktora ma 7 miesiecy juz bede zmieniala na inny. Wiec tracenie kilku tysiecy zlotych na wozek ktory bedziemy chcialy zmienic jest poprosty marnotrastwem. Lepiej odlozyc te pieniadze dziecku na fundusz. Taka jest moja opinia. Jesli moge polecic to zdecydowanie Stokke.

Gość priodyka
Bardziej proponuję Osann Beebop - to odpowiednim Bugaboo, z tym, że sporo niższa jest cena, a przy okazji jeszcze Beebop ma terenowe kółka. To wózek niemieckiego producenta - bardzo dobry, z którego korzystały już dwie moje siostry.

Gość osann to wozek chinskiego
producenta robiacego identyczne rzeczy rowniez dla innych malych przedsiebiorcow na swiecie tylko nazwy nalepia inne i daje inne kolory tapicerek. z dobra jakoscia nie ma nic wspolnego. ten sam towar mozna zobaczyc pod logo bertoni (np model eclipse = beebop). kto widzial na zywo ten wie i ma porowananie co to jest. nie ma nic wspolengo z niemiecka ani europejska jakoscia.

Gość Pola1984
Oczywiście, że warto. Kupiłam swojej córci, gdy pojawiła się na świecie. Dołożyli się dziadkowie, bo mała była pierwszą wnuczką. Nie zamieniłabym tego wózka na żaden inny. Zastanawiałam się nad innymi modelami, w ostateczności przekonał mnie konsultant w happymothers.org