zalamana2829 0 Napisano Styczeń 25, 2011 2 dni temu poklocilam sie z mezem........ublizalismy sobie az doszlo do tego ze on mnie pobil.24H musial przesiedziec i jak wyszedl spakowal ciuchy na 2 dzien wymeldowal sie z domu zabral bankpas i zostawil mnie z 2 dziecmi i dlugami.Mieszkam za granica i nie mam tu nawet rodziny.Jestem zalamana i niewiem co zrobic.Ciagle tylko placze i tesknie za nim mimo krzywdy ktora mi wyrzadzil.Nie potrafie sama sobie ze soba poradzic zyje w stresie a moje dzieci wachaja jego poduszke i pytaja kiedy on wroci, Od czego mam zaczac? jak mam zapomniec nasze 10 straconych lat?nic nie jem a polykam pelno tabletek na uspokojenie co mi nic nie pomaga w takim stresie zyje.Prosze pomozcie jak mam sobie poradzic bo jestem pelna uczuc a moj maz 1 wielki kamlot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaszmirrr Napisano Styczeń 26, 2011 Jak to co masz robić? Żyć dalej. Masz dzieci - zajmij sie nimi i zadbaj o nie i o siebie. Łatwo nie bedzie - przynajmniej na poczatku - ale dasz radę. Nie ty pierwsza i nie ostatnia. To, ze tęsknisz za mężem nie jest dziwne. Zostałaś sama z dnia na dzień. Ale życie toczy się dalej. Teraz przezywasz załobę po nim i masz do tego prawo. I uczysz się żyć w innej - samodzielnej- rzeczywistości. A jak zapomnieć wspólne 10 lat? Nie da się zapomnieć, ale da się z tym zyc. I to beż żalu. Trzeba na to czasu. Ludzie rozchodzą się po jeszcze dłuższych związkach. I tez zostaja z długami. Ale babki to silne stworzenia. Jakos dajemy radę. I ty też dasz radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapaxa Napisano Styczeń 26, 2011 Hej autorko. Glowa do gory. Ja bylam w podobnej sytuacji, tez za granica i tez zostalam sama z dwojgiem dzieci i z dlugami :O Przede wszystkim - masz prace? Zorientuj sie jak wyglada pomc samotnej matce w kraju w ktorym mieszkasz. Wsparcie finansowe, opieka nad dziecmi kiedy jestes w pracy. Od tego zacznij. Poszukaj prawnika bo byc moze wcale nie musisz splcac sama tych dlugow. Alimenty na dzieci. Lepsze skromne zycie niz z damskim bokserem :-) Wierz mi! Trzymaj sie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna153 0 Napisano Styczeń 26, 2011 Witaj ,przytulam Cię i proszę odszukaj topik więcej polecanych a tam życie po rozwodzie .Są tam dziewczyny po rozwodach lub w trakcie ,pomagają ,wspierają i służą pomocą,zapraszam serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
futrzak 0 Napisano Styczeń 27, 2011 po takim czyms tylko rozwód nie strać głowy i teraz musisz: 1) Zablokować wszystkie konta 2) Musisz poszukać dobrego prawnika Koleżanka miała podobnie, coś facetowi odbiło, spakowal się i wyjechał. Po dwóch latach wrócił. Ona już była z niego wyleczona i zaczynała sobie na nowo układać życie. Wiem ,że to trudne, ale musisz to przeżyć dla swoich dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna153 0 Napisano Styczeń 28, 2011 Autorko ,odezwij się ,co postanowiłaś i jak sobie radzisz ,serdecznie pozdrawiam.Bardzo dobrze zrobiłaś ,że zawołałaś policję ,koniecznie weż zaświadcenie o interwencji.Przemoc fizyczn jest karalna a taki damski bokser niech spada ,dasz sobie radę ,przytulam Cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna153 0 Napisano Styczeń 28, 2011 Autorko ,odezwij się ,co postanowiłaś i jak sobie radzisz ,serdecznie pozdrawiam.Bardzo dobrze zrobiłaś ,że zawołałaś policję ,koniecznie weż zaświadcenie o interwencji.Przemoc fizyczn jest karalna a taki damski bokser niech spada ,dasz sobie radę ,przytulam Cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach