Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaczka 800000

Drogie mamy pocieszcie mnie...

Polecane posty

Gość płaczka 800000

Piszę tu bo nie mam komu się wygadać. Jestem mamą dwójki dzieci. Teraz okazało się,że jestem w ciąży (7 tydzień) wiem,że nie powinnam tak pisać ale jestem zrozpaczona. Nie planowaliśmy więcej dzieci, a już na pewno nie teraz. Niestety spirala hormonalna mnie zawiodła:-( jestem wściekła, chce mi się płakać..wiem,że nie powinnam tak nawet myśleć bo dziecko to cud ale na razie tylko tak potrafię... Napiszcie mamy, które macie więcej niż dwoje dzieci jak dajecie sobie radę, czy planowaliście kolejne dzieci, jak przyjęliście wiadomość o ciąży. Pozdrawiam

Gość To idź do lekarza, który
Ci ją zakładał i zgłoś reklamacje.

jakby to było za 5 lat, to inaczej. Dzieci już by były trochę odchowane... A tak jeszcze całkiem z pieluch nie wyszłam i znowu tyle że mniejsze:-( życie jednak jest niesprawiedliwe, tyle kobiet czeka na dziecko.. Zawsze mówiłam,że mamy już wszystkie dzieci bo mamy parkę.

Gość kurcze...
nic nie poradzisz

Gość Oleksandra...
o kurcze, moja kumpela też tak miała. Jedno dziecko, potem szybko, za szybko! drugie - pierwsze miało 1,5roku gdy się drugie urodziło. i szybko załozyła spirale, bo więcej nie chciała i po 2 miesiącach od założenia krwawiła a ginekolog orzekł 7tc. I ma trójke. Daje rade, ale była dość zmasakrowana na początku, tym bardziej,ze mieszka za granica i żadnej pomocy od mamy czy teściowej. Teraz najmłodsze ma prawie 2 lata, starsze do przedszkola i jakoś odzyła. Ale profilaktycznie maz się podwiązał,bo ona juz żadne spiralki nie wierzy.

Gość iryyss
napewno sobie poradziasz.... moja sasiadka ma 6 dzieci...