Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zainteresowana

2 suknie - która ładniejsza?

Polecane posty

Gość zainteresowana bardzo
szafirku nie mam pojęcia, co z tymi włosami, żadna fryzura mi się nie podoba :-( Postaram się do ślubu zapuścic je trochę, wtedy będzie pewnie łatwiej :-)

Jak któraś z was będzie miała ochotę i czas, podeślijcie mi proszę propozycje fryzur z włosów do ramion, które pasowałyby do tej 1 sukienki. Bo ja szukam, szukam i tylko kręcę nosem :-(

Gość nie jestem stylistką
autorko wątku - CZARNY KRAWAT U MĘŻCZYZNY OZNACZA ŻAŁOBĘ!!!!! Nie czarna koszula, nawet nie garnitur, tylko właśnie krawat!!!! Dlatego Panu Młodemu czarnego krawatu przywdziewac nie wolno... Bo to oznaczałoby, że boleje nad wlasnym ożenkiem ;) Dlatego zaproponowałam antracytowy (może być w złoty rzucik, a jeśli srebro odpada - krawat może być np. złotawy z czernią. Ale nei w całości czarny, bo to oznacza totalne faux pas. Nie znoszę osobiście robienia z mężczyzn pajacyków/choinke, stąd zaproponowałam pojedyńczy kwiatek w klapie, moze być ewentualnie prosta batystowa chusteczka (poszetka) w kieszonce; oczywiście wlasnoręcznie kunsztownie poskładana, odpadaja gotowce doszyte do papierków ;) Jeśli nie lubisz srebra, to wówczas w uszy czarne onyksy w złocie + "grecka" bransoletka, albo po prostu klasyczne perełki na złotym sztyfcie u szy i bransoletka z trzech rzędów pereł na rękę. Do anemonów złota wstążka nie pasuje, więc lepiej je związać białą wstążką z organzy.

Gość moje propozycje
Gość moje propozycje
ups do ramion miało być a wkleiłam ogólnie ...;)

nie jestem stylistką - a to ciekawe z tym krawatem, nie wiedziałam ;-) moje propozycje - no widzisz, nie podobają mi się ani fryzury, ani bukiety (zresztą juz wybrałam sobie bukiet ;-) ), biżuteria - tak jak pisałam, nie cierpię srebra i białego złota, więc pozostanę przy swoich naturalnych perłach (nie jestem przesądna). Ech, czuję, że z moimi włosami będzie masakra.... Są bardzo gęste, grube. Tak jak pisałam, uda mi się zapewne zapuści je do ramion. Ale koków nie znoszę :-(

nie jestem stylistką - a to ciekawe z tym krawatem, nie wiedziałam ;-) moje propozycje - no widzisz, nie podobają mi się ani fryzury, ani bukiety (zresztą juz wybrałam sobie bukiet ;-) ), biżuteria - tak jak pisałam, nie cierpię srebra i białego złota, więc pozostanę przy swoich naturalnych perłach (nie jestem przesądna). Ech, czuję, że z moimi włosami będzie masakra.... Są bardzo gęste, grube. Tak jak pisałam, uda mi się zapewne zapuści je do ramion. Ale koków nie znoszę :-(

Gość moje propozycje
bardzo zainteresowana - ok tylko chciałam pomóc ;) perełki będą ładnie pasowały

Gość autorko aleś
wybredna, po co w ogóle się pytasz o poradę skoro nic podanego ci nie pasuje?

Bo liczę na to, że może ktoś "trafi w mój gust" :-) Wiem, że jestem wybredna - ale czy to źle? Co do ogłoszenia o sprzedaży sukni - po pierwsze, nigdy nie kupiłabym używanej, a po drugie - brzydka jest :-P Więc nie trafiłaś.

Gość Inna PM
bardzo zainteresowana= a pytałaś już jakieś florystki /kwiaciarki o kwiaty które wybrałaś? Czy są w ogóle dostępne i czy wtedy gdy bierzesz ślub? co do fryzury- wygląda jakby się miała zaraz rozpasz. Jak wyobrażasz sobie w niej tańczyć ?

Fryzura nie jest dla mnie idealna, ale najlepsza ze wszystkich, jakie do tej pory widziałam. Mam świetną fryzjerkę i pewnie jest w stanie zrobic ja tak, żeby się nie rozpadła ;-) Co do anemonów - kwitnienie mają podobno od maja do sierpnia - a ślub planuję na przełomie lipca i sierpnia :-)

A jak nie będą dostępne w moim mieście - sprowadzę je skądś i po problemie

Gość Aniusia1010
Nie wiem nie gustuje w takie suknie slubne moj gust to duże marszoczne suknie

mizunekobaka - wbrew pozorom taki fason wręcz wyszczupla biodra, bo je "chowa" (a przynajmniej mówił ostatnio stylista "nie pamiętam jego nazwiska" w TVN ;-) ) Anemony moim zdaniem są przepiękne :-) A kolczyki nie w moim stylu (chyba rzeczywiście jestem wybredna ;-( ) - będą perły, tak jak pisałam. Tylko ta fryzura, ech...

Gość czy modelka jest upośledzona
?:o ze takie głupie miny i pozy robi? żałosna...

No, powykrzywiana strasznie :-P Ale tu chodzi o suknie, a nie o modelki ;-)

Gość kwiaty? płatki róż?
dajcie spokój kobity autorka zakłada głupie tematy żeby potem każdemu wybrzydzać / sama sobie wybierz skoro nic ci nie pasuje

Gość kojca
wg mnie białe kwiatki do białej sukni to najgorsze z możliwych wersji zleje się to wszystko tak, że nie będzie nawet widać tylko te czarne środki i zielone łodygi.

kwiaty? płatki róż? - ja zawsze tak wybrzydzam :-( Co do tych białych kwiatów - widziałam kilka zdję panien młodych z białymi kwiatami i wg mnie wyglądały pięknie :-) W każdym razie dziękuję za wszelką pomoc i jakby jakaś fajna fryzura rzuciła wam się w oczy to chętnie obejrzę :-)

kwiaty? płatki róż? - ja zawsze tak wybrzydzam :-( Co do tych białych kwiatów - widziałam kilka zdję panien młodych z białymi kwiatami i wg mnie wyglądały pięknie :-) W każdym razie dziękuję za wszelką pomoc i jakby jakaś fajna fryzura rzuciła wam się w oczy to chętnie obejrzę :-)

Gość nawet taniej
A widziałaś je u polskich panien młodych czy tylko w necie? Bo ja się na żywo z anemonami w PL nie spotkałam.

Gość kwiaty? płatki róż?
hehe to chyba nie jest ci łatwo w życiu :D dziewczyny podały ci ładne fryzury jedna jest super z grzywką taka czarna wyżej. Ta twoja sorki ale może nie wytrzymać całej nocy coś solidniejszego by się przydało. http://www.we-dwoje.pl/files/Image/galerie/344/crop/galeria_we_dwoje_2.jpg http://www.fryzunie2010.pl/wp-content/uploads/2010/01/fryzury_slubne.jpg http://bridelle.pl/wp-content/uploads/2010/01/fryz1.jpg http://weselinka.blox.pl/resource/Kokkwiat.gif http://www.we-dwoje.pl/p/a/42/10/2/362/c4/c4_fryzury_slubne.jpg

Gość kwiaty? płatki róż?
anemony to zawilce inaczej są w PL ale chyba nie aż tak super dostępne

No nie jest łatwo, ale da się życ ;-) Będzie, że znów wybrzydzam, ale te fryzury nie nadają się dla moich włosów DO RAMION :-( Co do anemonów/zawilców - moja koleżanka zamawiała specjalne orchidee z Am. Południowej, więc z anemonami pewnie też nie będzie problemów :-P