Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiiiilozoooooooooficznie

Jak zareagowalibyście, gdybyście weszli jutro na kafe i jej by nie było?

Polecane posty

Gość fiiiilozoooooooooficznie

Ja nie wiem, ale chyba bym się rozryczała :(

wszystko byłoby mi obojętne, wziełabym więc strzelbę i poszła zapolować na kaczkę dla mojego ladaco ;)

Gość Wicuś Trzepałkiewicz
ja bym założył własne forum i bym żył z samych reklam nie wychodząc z domu i żadnej pracy , pełny luz :) ale po trzech dniach nudów to zapewne zacząłbym budować mój kolejny czwarty dom , tak z nudów :)

Gość Patrycja888966633
zajebalabym sie w osiem pyyzd

Gość do studentow i studentek
"efekt wertera " bysmy mieli :classic_cool:

Gość namiarowanie topu
motylek ja ją tobie sam upoluje:classic_cool:

Gość rntum6rm
tak jak na koncu "truman show" :)

Gość ryba////ryba
http://allegro.pl/akwarium-szafka-sprzet-wielka-okazja-i1430757218.html witam!! sprzedam akwarium z szafką i całym sprzętem w stanie bardzo dobrym poniewaz sie wyprowadzam a na nowym mieszkaniu nie mam go gdzie wstawic wymiary to: 60 wysokość bez pokrywy 30 szerokie 120długie z wypukłym szkłem grzałka 80v z regulatorem, brzęczyk na 2 końcówki + rurki 2x2m filtr bez gąbki, termometr wodny, lapma folra bio-światło naturalne, tapeta w bardzo dobrym stanie,ozdobny zamek-idealny by z niego wydostawały się bąbelki powietrza, rurka z końcówką-dostosowana do wyciągania osadów z dna przy wytrząsaniu kamyszów lub opróżniania akwarium. Między szafka a akwarium znajduje się mata zabezpieczająca. Szafka bardzo elegancka, szybki przyciemniane. Wada-stłuczona szybka w drzwiczkach prawych od szafki-jednak koszt naprawy to ok 40 zł więc myślę że warto. Cena to 950zł-skłonna jestem negocjować, z osobami zdecydowanymi na szybki zakup. Wiecej zdjeć jest na stronie picassa http://picasaweb.google.com/112878727485140251972/AKWARIUM# wszelkie pytania prosze kierowac na maila: sandrunia248@gmail.com jak znasz kogoś kogo to interesuje-proszę prześlj

Gość jaaaaaaaa a a
Nie wyobrażam sobie tego. kafe zawsze była i będzie :)