Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sloneczkooo00000

Kiedy test ciążowy jest wiarygodny ?!?!

Polecane posty

Gość Magg94
Czytałam, że najlepiej dopiero w terminie spodziewanej miesiączki, około 2 tyg. po domniemanym zapłodnieniu...

Tak to wiem, ale musze znac jakis realny blizszy termin niz moja miesiaczka poniewaz prowadze niezbyt zdrowy tryb zycia i wolalabym wiedziec jak najszybciej, zeby zmienic co nieco ;)

Gość Magg94
Czytałam o testach które są w stanie wykryć już po 6 dniach od zapłodnienia. Dodam że ja się potwornie stresuję chociaż wiem że nie mogę być w ciąży. Pff.... wykańczam się oczekiwaniem na okres (planowo za tydzień).

Gość dziewczyno porypalo
cie juz kiedys byl ten temat haha nudzi ci sie

Gość mamuska szczesliwa,
Mi do trzeciego miesiaca negatywne wychodzily :)

Gość Magg94
Ja jak już w moim temacie napisałam liczę na to, że nie jestem :) Ale testu zrobić nie mogę, bo za wcześnie.

Gość mamuska szczesliwa,
Ja chcialam,ale skoro testy wychodzily negatywne to palilam... pilam... a najwieksza wtedy mialam ochote na alkohol i sex :) Kiedy mi gin powiedziala ze jestem w ciazy to sie wystraszylam i powiedzialam jej ze pilam a ona na to ze do 3ciego mies plod odzywia sie "zoltkiem" i to co ja pilam i wogole to nie ma znaczenia i nie zaszkodzilo dziecku.Mam 5cio miesiecznego synka pieknego i zdrowego

mamuska szczesliwa a do kiedy ci wychodzily te testy negatywne mialas wczesniej jakies objawy czy cos

To mnie troche pocieszylas ;) Ja nie pale za duzo ale mam jescze inne niezdrowe nazyki chociazby zywieniowe ;/ Ale mam nadzieje ze bedzie ok jakkolwiek by sie sprawa nie zakonczyla ;)