Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytammmtttttt

do facetow-czy bylibyscie w stanie spotykac sie z

Polecane posty

Gość pytammmtttttt

18 letnia dziewczyna majac 29 lat? i co sadzicie faceci i dziewczyny o czms takim, prosze o opinie.

Gość czemu nie,tylko czy ona
by się spotkała

Gość pytammmtttttt
bo moja koleznaka ma taki "zwiazek"?? i tak sie zastanawim w ogole czy to jakis ewenement czy on sie z niej zbija, czy chce ja tylko wykorzystac itp, a moze to cos wiecej,,,,, ja majac 18 lat nie moglabym robic czego takiego. do 22 lat chloapk moze byc.

Gość pytammmtttttt
ja mam 18 lat. koleżanka ma 18 lat i spotyka sie z 29latkiem

18 letnie dziewcze jeszcze nie wie ze jej przyszly przystojny maz ktorego spotka na sympatii pobije ja i jej dzieci, wiec wiazanie sie z kims tak nie doswiadczonym nie ma sensu.

Gość hanex20
a co cię obchodzi co robi koleżanka ? :O

Gość phiiphi
wszystko możliwe, może nie jest typową licealistką co ma narąbane w głowie? znam takie , nie robią nic na siłę , po prostu takie są natomiast znam przypadek w którym 23 letni facet jest na zabój zakochany w 15 latce :O

Gość miszcz55
Mam 30 lat i wydaje mi się, że mógłbym mieć taką młodą dziewczynę, jeżeli byłaby dostatecznie dojrzała emocjonalnie - co raczej w takim wieku jest rzadkością - no i oczywiście jeżeli by naprawdę chciała takiego starego faceta, który by jej ojcem mógł być, gdyby się bardzo wcześnie postarał (rekordzista świata w szybkim płodzeniu miał 11). Nie znam wielu 18-latek, ale z tych, które znam, żadna by się nie kwalifikowała. Ale przecież są wyjątki, poznałem całkiem sporo kobiet w wieku około 30 lat, które zachowują się jakby miały lat 15, więc przypuszczam, że zdarzają się i odchylenia w drugą stronę. Jednak większość takich związków polega na wykorzystywaniu - albo dojrzały facet wykorzystuje uczucia naiwnej młódki dla fajnego seksu, albo cwana siksa owija sobie wokół palca naiwniaka, który wierzy w miłość, dla jego kasy. Mogą zresztą oboje korzystać w taki sposób, ona ma kasę, on seks, tyle że to jest k***stwo a nie miłość. Nie znamy ludzi, o których piszesz, więc nikt ci nie powie, jak z nimi akurat jest. Wydawanie opinii na temat konkretnych ludzi na podstawie statystycznych prawidłowości jest krzywdzące. Jeśli chcesz jakiejś sensownej opinii, to musisz bardziej dokładnie przedstawić ich relację i wskazać, co konkretnie budzi twoje zaniepokojenie.

Gość hluuuuuuuuup
miszcz ,nie zawsze

marzenie każdego faceta mieć młodziutką kobietkę, sądzę że facet 29 letni spotykający się z 18 letnią dziewczyną - zdrowy facet

Gość miszcz55
huuup - co nie zawsze? Nie zawsze wydawanie opinii na temat konkretnych ludzi na podstawie statystycznych prawidłowości jest krzywdzące?

Gość hluuuuuuuuup
opisałeś 2 przypadki, albo ona wykorzystuje ,albo on

Gość miszcz55
A to długie zdanie przeczytałeś, czy było za długie?

miałem już różne kobiety i mam rozeznanie co nie co w tej kwestii które są poparte doświadczeniem i opinią znajomych. Jaka by zadbana 30 nie była nigdy ale to nigdy nie dorówna 18 latce. NIE MA SZANS

Gość hluuuuuuuuup
a swoją drogą, co takiego fajnego jest w 18 latkach ?

z checią ale pod warunkiem ze by sie ubierała normalnie i nie leciała na kase tylko na mnie to jestem na tak aaa i jakby mi sie podobała to spoko :)

Gość pytammmtttttt
nie znam go, nie wiem jaki jest. ale o niej moge powiedzie to ze w glowie jej alkohol, imprezy alkohol imprey .... co nie zmienia faktu ze to bardzo sympayczna i fajna dziewczyna. ma problemy w domu, nie m attay, zyje w ubostwie, a z matka ma zle relacje, matka ma problemy psychiczne, byla kiedys wszptalu psych, aja wyzywa od kurw itp.. ciezko jej jest.

Gość faacet32
ja poznałem raz zajebistą 18tkę, co prawda dawałem jej na początku z 24 , pewnie gdybym wiedział że ma 18 to bym się trochę wahał.. była cudowna, inteligenta , ubrana świetnie, z klasą , nie jak typowa licealistka ,ale nie jak stara baba, w łóżku świetna, dawała z siebie wszystko.. miło wspominam

Gość faacet32
wysoka, szczuplutka brunetka z bardzo delikatnym makijażem.. włosy elegancko spięte... ehh tęsknie za nią

Gość faacet32
i ten jej zapach, miała takie zajebiste perfumy, w ogóle nadziana laska (tzn jej rodzice) , ale zjawiskowa... nie z tej ziemi..

po pierwsze świeżość, zero jakichś nawyków które w późniejszych latach ludzie wszyscy mają, spontaniczność, beztroskość, Młodość, to stan nieważkości, jedyny w całym życiu, to coś co każdy chciałby zachować na zawsze, wiatr we włosach, chęc poszukiwania czegos nowego, podejmowania nowych wyzwań, odwaga do ryzykowania - osoby starsze z reguły wolą żyć spokojnie, aby zycie toczylo się ustalonym torem, wg reguł - ludzie mlodzi duchem mają ochotę do "wyrwania się" i ciesza się, gdy zdarzy się coś nowego, jakies odstępstwo od ustalonych norm życiowych. To przedewszystki zdrowie , sila, energia, witalnosc Młodość to piękno i ciała i umysłu, beztroska, wiara w marzenia , lepsze jutro, szaleństwo, nie zastanawianie się czy wypada... Dużo by tego wymieniać. Na pewno na pierwszym miejscu uroda której kobiety 30 letnie raczej już nie mają.

Gość asbio
stare zboczuchy :O

proszę uzasadnij dlaczego zboczuchy? 18 letnia dziewczyna nie jest dzieckiem. Zastanów się co piszesz, bo z tego co widzę klepiesz w klawiaturę, byle by klepać

Gość asbio
a później i tak starego gnyka zdradzi z młodszym 🖐️

Gość asbio
stwierdzam tylko fakt, może i seks 18tki z 30 latkiem jest zajebisty , ale 40 paro latki z prawie 60cio nie za bardzo 🖐️