Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

Tak zimno,smutno i 1000 myśli

Polecane posty

Gość sfdsdg
"Mam chłopaka Greka" weź nie pierdol, jeszcze niedawno pisałaś że mieszkasz w pl z chłopakiem którego nie kochasz :O

Mamę tu mam . Nie wiem jak jest w UK, ale tutaj Polak nie zagrzeje ciepłej posadzki :) Czy z językiem czy bez, nic oprócz kawiarni nie załapię, ale tutaj na takiej "posadzie" zarabiasz lepsze pieniądze niż w Polsce na wielu lepszych.

ciniminiss --- Rozumiem wiadomo ze za granica aby pracowac i dobrze w miare zarabiac jezyk jest potrzebny czy to angielski czy francuski czy jakis inny zalezy gdzie jestesmy. Do Wszystkiego praktycznie jest potrzebna motywacja i checi bo bez tego ani rusz :)

sfdsdg - hahaha nigdy czegoś takiego nie pisałam ! Powiedziałam, że boję się miłości ! i jej unikam, ale głupia byłam i mówiłam bez sensu. Teraz nie wyobrażam sobie życia bez niego.

Gość ciniminiss
ech no w UK też super nie było z tymi posadkami, ja się cieszyłam jak z mięska uciekłam przed komputer dane wprowadzać ;D ale ang musiałam znać (znałam przed wyjazdem ;)) Chodzi mi o to w sumie, że wiadomo, że za granicą trudno o super pracę, chyba że jest się specjalistą wybitnym. Ale może byc trochę lepiej niż dużo gorzej. I w ogóle w codziennym życiu łatwiej, no po prostu - w obcym kraju język to podstawa jesli chce się lepszego życia. Zreszą, co tu jałowo tłumaczyć. Do PL nie wrócisz, w Grecji nie widzę chęci, byś cokolwiek zrobiła, a magicznej różdżki nikt ci nie da. No kurcze, pracy nie masz, masz dużo czasu to weź rusz tyłek i do nauki!!!!!!!!!!

Gość niuniqueeeee
Zaloze sie ze poznaliscie sie w pracy ? ;p Moja kumpela tak poznala ;d

Wiem, że masz rację. Ale ja tylko siedzę i czekam.. Nie musisz mi mówić, że brak chęci itd bo ja o tym wiem. Nie poznaliśmy się w pracy :) Przychodził do mojej mamy do kawiarni i ja też tam bywałam :)

Gość niuniqueeeee
Twoja mama dlugo juz jest w Grecji ? Z Tym chlopakiem podobni wiekowo jestescie ? ;p

Gość ciniminiss
no to dobrze że wiesz echhh i dalej nie wiem, czego po tym forum oczekujesz? Że ktoś powie: wcale nie jest tak źle? Albo dalej narzekaj, albo znajdź zadowolenie w tym, co masz. Wtedy przynajmniej nie będziesz marudzic

Tak sobie napisałam , ogłosić światu, że jestem na tyle beznadziejna, że ze swoją beznadziejnością nie umiem nic zrobić.

Gość niuniqueeeee
heh Ja calkiem inne pyt zadaje :) Mieszkacie ze soba?

Nie. Mieszkam z mamą, nie chcemy się śpieszyć tym bardziej, że mam już takie robienie wszystkiego w przypływie chwili za sobą

Gość niuniqueeeee
myslalas juz co zrobic ze szkola ?? bo masz chyba nieplne srednie tak ?

Gość niuniqueeeee
nie martw sie Ja tez... tyle ze poszlam zaocznie do lo.. u Ciebie to jest troche inna sytuacja bo mieszkasz w Grecji..

Szkoła w tych czasach jest wazna niestety, jezyki i takze znajomosci ale i rowniez szczescie. Czasami staramy sie jak mozemy a i tak nic z tego nie mamy :( Ja sie ciesze ze udalo mi sie zrobic ta cholerna mature :)

Ja sobie zaniedbałam szkołę w Polsce i seks mi w głowie był :/ Nie dość że stres związany z ciążą, potem przyzwyczajanie, radość i poronienie... Świat mi się do góry nogi poodwracał.

Wilczyca20 --- jesteś jeszcze młoda i masz napewno wiele jeszcze mozliwosci bo prace napewno sie Tobie uda znalezc :) Przykro mi że straciłaś dziecko :(:( Ja w sumie powiem Tobie tak szczerze że sam nie wiem co mam dalej robic w zyciu wiele szans zaprzepascilem przez lenistwo, wstydzliwosc i to ze zawsze chcialem isc po prostej drodze i wybierac proste rozwiazania :o

To samo robię. Czasami sobie siedzę i myślę, że chciałabym mieć dzieciątko, mam wspaniałego chłopaka, idelany materiał na męża i ojca, Kocham Go, a dziecię dałoby mi zajęcie , kogoś do opieki , byłoby przy mnie na dobre i na złe.

Wilczyca20 --- Jestem w takim samym wieku co Ty ale Ja narazie nie zamierzam sie z nikim wiazac dlatego ze najpierw musze sobie wszystko poukladac w zyciu - praca, zaczac studia i ogolnie obrac jakis kierunk i cel jaki zamierzam osiagnac :)

Gość ja mam 25 lat iiiiii
też zajebałam szkołe jestem dopiero na II roku bezprzyszłościowych studiów! porażka totalna! do tego miał być ślub... a od tygodnia jestem sama i to sie szybko nie zmieni! świat mi również sie zawalił! też jestem beznadziejna i też nie mam pracy! do tego spasłam sie jak stara krowa i zamiast wciąż sie za siebie, to coraz więcej wpierdalam z nudów i z beznadziei wszechobecnej.