Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuś

szukam partnera na studniowke w krakowie

Polecane posty

Gość tuś

Mam 18 lat, niedawno wystawil mnie moj partner dlatego na ostatnia chwile szukam tu kogos. moze to nie jest idealny pomysl, ale to jedyne co teraz moge juz zrobic. szukam kogos naprawde wysokiego bo ja tez jestem wysoka, nie oczekuje cudow, chce miec tylko z kim zatanczyc poloneza... lubie sie usmiechac choc sliczna nie jestem, lubie kiedy ktos smieje sie do mnie, lubie wiele rzeczy ktore prozno tu teraz wymieniac... mam nadzieje ze znajdzie sie ktos na tyle mily ze wybawi mnie z opresji. wolalabym tez by moi znajomi nie dowiedzieli sie dlaczego zostalam sama i skad sie wziales (jesli zechesz ze mna isc), odpowiada Ci to? jesli tak czekam na odpowiedz tu albo podaje rowniez kontakt bezposrednio do mnie tunia008@wp.p. przepraszam za brak polskich liter.

Gość kocichrupekkk24
ja mam 191 cm ale jestem za stary:D no i prawie z Krakowa;P

Gość kamillekk82
moze ja bym sie nadal? tylko mam 28 lat...

Gość No raczej kasety VHS
A czy po studniówce albo na niej bzykanie będzie ? To się zgłaszam również :D

Gość tuś
ale Pan musi mieć wielkiego penisa - conajmniej jak stoi to 25 cm

Gość vy976
ile masz wzrostu??

Gość tuś
mam 154 cm wzrostu

Gość ja wóda za darmo
to ja bym się pisał

Gość tomek kraków
szukasz partnera na studniówkę?? oczywiscie za free napisz gg 6819900 nie pije alkoholu mam auto nie pale lubie tańczyć i ukonczyłem kursy tańca mam 180 cm wzrostu i jestem z KRAKOWA I najważniejsze nie będziesz sie wstydzić mojego wyglądu :D :p będziesz chętna napisz :)

Gość abdulss
dane techniczne:P 181 cm wzrostu, krotoko sciety brunet normalnej budowy ciala. nie palacy ale nie uciekajacy od palaczy . co do alkoholu dostosuje sie do Ciebie. potrafie sie bawic na trzezwo jak i po paru glebszych nie robiac wstydu. zjawie sie elegancko ubrany i PUNKUTALNIE. PO WIECEJ INFORMACJI PROSZE KONTAKTOWAC SIE MAILEM , ROWNIERZ FOTOGRAFIE dreadlord@vp.pl