Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara marcowa

ile kobiet wybaczylo zdrady i z jakich powodow?

Polecane posty

Gość szara marcowa

od razu tlumacze, ze nie jestem zdradzona kobietka ktora szuka powodow dla ktorych moglaby wybaczyc:) pytam z ciekawosci, bo ostatnio wszedzie napotykam sie na watek wybaczonej zdrady:0

Gość szara marcowa
up up

Gość lenkaaaaaa33
zdrady się nie wybacza

Gość nie ma takiej opcji
w ogole!

Gość coolka w
zdrada to coś normalnego, ja zdradziłam, on zdradził.. wybaczam

Gość no przecież tam sprząta
Chyba tylko ojcu rodziny, wiernemu przez lata, jednorazowy wyskok po w chuj wie jakiej ilości alkoholu i to tylko ze względów religijnych można wybaczyć zdradę... :O

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaano;nc;onoaw
ja bym raczej nie wybaczyła... bardzo kocham mojego partnera, jest cudowny i bezgranicznie mu ufam... nie mogłabym znieść świadomości, że mnie oszukał... ja mam problem z ufaniem ludziom i nigdy już nie potrafiłabym zaufać...

Gość coolka w
a was niby nigdy nie ciągnie do innych ?? i nie macie ochoty ? po co sobie odmawiać, to tylko seks

Gość ewella2
zdrady nie powinno się wybaczać pod żadnym pozorem. Jest to ciche przyzwolenie na dalsze wyskoki w przyszłości. Jak ktoś raz zdradzi zrobi to ponownie gdyż znaczy to , że taka jego natura. Mnie na szczęście jeszcze nikt nie zdradził ale z obserwacji otoczenia , przyjaciółek zdążyłam zauważyć , że zazwyczaj na jednej zdradzie zabawa się nie kończy.

Gość taka sooobie
jesteśmy po ślubie prawie 5 lat, pół roku temu przyznał się że mnie zdradził po alkoholu. długo zastanawiałam się co z tym zrobić (mamy dwie małe córeczki) i dla nich postanowiłam wybaczyć (ale nie zapomnieć). gdybyśmy nie mieli dzieci to pewnie byśmy już nie byli razem. Może i mężem jest kiepskim ale za to tatą super, nie mogłam im tego zrobić. Z drugiej strony jestem pewna że już nigdy tego nie zrobi bo wie co ma do stracenia.

Gość dupeczka z okieneczka
coolka w odkąd poznałam mojego męża inni dla mnie nie istnieją, patrzę na mężczyzn jak na ludzi takich samych jak kobiety...

Gość zdrady nie można wybaczyć
można to tylko stłumić i starać się nie mysleć o tym ale to zawsze będzie w środku i pomiędzy partnerami...mnie mąż zdradził ...nie fiozycznie - psychicznie - jestem z nim bo mamy córkę teraz 2-letnią już nigdy nie będzie tak jak było ale da się z tym jakoś żyć , najłatwiej odpłacić tym samym i wtedy licznik jest na 0

Gość spoko maroko...;,;,
znam takie kobitki co wybaczyły i jak patrze na ich związki to warto było:)

chyba musze zgodzić się z ewellą choć wiem, że ludzie się zmieniają.... znam faceta, który zdradził swoją partnerkę ( byłą już partnerke) natomiast nie chodziło o zaspokojenie seksualnych potrzeb tylko o bliskosc 2 osoby... spotykał się z inną przez kilka miesięcy, z obiema się rozstał bo ze swoja stala nic go juz nie łączyło i wiedział, że już nic nie da się zrobić (kilka lat starał się związek ratować, a to ona temat olewała), a z "kochanka" się rozstał, bo nie wyobrażał sobie spędzić życia z kimś kto był zdolny do bycia z kimś "zajętym" wiem, że ta sytuacja jest jego życiową porażką i że bardzo tego żałuje... zdradził i więcej tego nie zrobi...

Gość bardzo dobrze
nie wybaczyłam i nigdy nie wybacze...dla mnie to nie co

Gość ja wybaczyłam
i więcej tego nie zrobię

no nie można się zarzekać, bo dopóki nie znajdziemy się w takiej sytuacji nie będziemy wiedzieć jak się zachowamy... znamy się na tyle na ile nas sprawdzono...

Gość bardzo dobrze
ja sie znalazłam... nie dałam drugiej szansy, nie załuje :)

Gość Kiiinda
zdradził mnie 3 lata po ślubie -wybaczyłam , bardzo żałował. po 9 latach małżeństwa przez przypadek dowiedziałam się , że zdradził ponownie , jak się później okazało niejednokrotnie a nic na to nie wskazywało, w domu był idealnym mężem i ojcem...łudźcie się dalej , śmiać mi się chce z wypowiedzi "wiem, że drugi raz tego nie zrobi bo bardzo żałuje". Też tak myślałam a to gówno prawda. Faceci kiedy chcą są wyśmienitymi aktorami.

Gość a niby czym ma jej imponować?
Nigdy nie zdradziłam i nie mogłabym być z kimś, kto mnie zdradził. Wybaczyć oczywiście można, czemu nie, ale przecież wybaczenie, a dalsze bycie z tą osobą to dwie różne rzeczy.