Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerra

pomozcie, mam wizyte u ginekologa,a dostalam wczesniej okres...

Polecane posty

Gość cholerra

4 dni wczesniej (dlaczego??nie wiem...) chcialam tabletki anty, myslicie, ze moge pojsc na te wizyte i powiedziec, ze mam okres, ale ze mialam badanie rok temu bylo ok i zeby mi wypisala recepte? bardzo mi zalezy, nie wiem co mam teraz zrobic (ponad miesiac musialabym czekac na nastepny wolny termin)...

Gość cholerra
dziewczyny, bylyscie kiedys u gina podczas okresu?:)

Gość wwwxxxccc
jeśli prywatnie, to bez sensu, nie idź. Jeśli publiczna to luz, nic nei tracisz:]

Gość cholerra
tak, wizyta jest na NFZ, ale troche mam stresa, ze babka na mnie napadnie, ze niepotrzebnie glowe jej zawracam i co ja sobie wyobrazam...

Gość wwwxxxccc
Odinka ma racje.. Czasami podpaska się przesówa i różnie bywa, np. jeśli Gin ma gabinet na wyższym pięterku, to możesz trochę poplamić i nie ubieraj jasnych spodni, koleżanka kiedyś się poplamiła:D

Gość cholerra
dobra, moze to bedzie glupie pytanie, ale co mi tam - to ginekolog zbada normalnie mnie podczas okresu??

sluchaj nic ci nie nagada, powiesz na samym wstepie, ze dostalas okres, i czy badanie jest aktualne, jesli bedzie normalna nic nie powie, jesli jakas jedza to hmm niech sobie gada, organizm na to nic nie moze , natura zaskoczyla

tak badanie wyglada tak samo niczym sie nie rozni, ja raz tak mialam wizyta byla ustalona i dzien przed dostalam okres poszlam i na samym poczatku oznajmilam , ze mam @ i czy to jest przeszkoda gin odpowiedziala, ze nie bo to nic nie szkodzi badanie i tak wyglada tak samo a na koniec w zarcie powiedziala wiesz dlatego mamy rekawice w takich wypadkach hehehe i smiech

Gość cholerra
dzieki wielkie Odinka :) bo chcialabym, zeby mnie zbadala, a nigdy jeszcze tak mi sie nie zdarzylo, zeby dostac okres akrat w terminie wizyty no to pojde, mam nadzieje, ze bedzie taka normalna jak ta Twoja ginekolog :)