Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola34444444

Maż mnie nie zaspokaja

Polecane posty

Gość Jola34444444

Mam 34 lata (mąż 40) i w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu...robi to raz na miesiąc, poza tym ma już problemy ze wzwodem i tyle mam z tej przyjemności...ostatnio poznałam młodego 25-latka, który zaproponował mi spotkania na seks. Sama nie wiem co o tym myśleć, maż nie dba o mnie, nic mu się nie chce...z drugiej strony nie chce go zdradzać...co o tym myślicie?

Jeśliw ty wieku facet ma już problemy ze wzwodem i nie ma ochoty na sex świadczyć to może o wcześniejszej andropauzie. Jeśli sam nie będzie chciał tego leczyć to nie zrobisz nic. Nie przekonasz ani nie zmusisz do sexu. Co do zdrady... Człowiek może wytrzymać bez sexu niedługi okres czasu. Potem można oszaleć. Wiem to z własnego doświadczenia. człowiek zaczyna myśleć o kimś na boku aby zaspokoić żądze. Jakby coś to też oferuję swoje towarzystwo.

Gość mily maz pozna
Jola34444444 a skad klikasz?

Gość Justynusienieczka
Powiem Ci że tak to jest jak mlodsze się biorą za starszych, laska ma 23 a facet 30 i moze wtedy jesfajnie bo doswiadczony ale kiedy on ma 40 -50 to wtedy juz nie jest fajnie, najlepiej kiedy koebieta ma faceta w swoim wieku ewentualnie z 2 lata mlodszego... Wspolczuje ci kolezanko ..

Gość kjkjb mnbkhg
co za brednie - to ze facet ma lat 40-50 nie czyni go impotenetem. Wiele jest przypadków gdzie 30 latki nie pitola swoich panien . za to 50 latkowie dalej są bardzo aktywni w łózku , w dodatku sex 2 godzinny to dla takiego zaden problem . wiec nie uogulniajmy