Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sms na dobranoc

Sms na dobranoc dla dziewczyny ;)

Polecane posty

Gość sms na dobranoc

Co napisać mojej dziewczynie na dobranoc ładnego moze byc erotycznego ;p bez kocham Cię ;p

Gość koszmarkow
?

Gość standard nr 102
"kolorowych koszmarków" "jestem teraz nago" :D

Gość sms na dobranoc
a może że właśnie pierłem i czóje jej piękny zapach i to jak by byla obok mnie co mowicie ? nie no na powaznie co napisac ? ;p

Gość jaki byl wasz 1 raz?
czoraj na dzisiaj tak mi sie przysnilo ze moje cialo blisko twego bylo. Gdy sie obudzilem, mo Boze kochany zamiast blisko Ciebie bylem blisko sciany ;p

Gość blowwww
hahaha czemu bez kocham Cię Ty mały zboku ? :O :P Widać ,że macie max do 17 lat :P

Gość Moze tak...hmmmm
Gdyby moje myśli mogły Cię dotykać...juz byś dziś nie zasnęła.;)

Gość 7846389034690424204
wysliej jej kutasa mmsem;] moj mi wlasnie wyslala;] i to najlepsze co moglam dostac na dobranoc;]

Gość standard nr 102
"jestem nago" - a w drugim sms "właśnie się wykąpałem po dwóch tygodniach"

Gość Moze tak...hmmmm
i co ostatecznie otrzymala owa dziewczyna? ;)

Gość sms na dobranoc
a swoją drogą który facet nie jest zboczony ;pp seks już przecież razem uprawialiśmy wiele razy ;)

Gość sms na dobranoc
jaka jest twoja wada ? - piję a jaka jest twoja zaleta ? - mogę dużo wypić hehe

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
uwazam ze powinienes jej napisac cos od serca...a nie pytac na forum napsisz jej to co czujesz a nie to co Ci inni radza...ja np nie chcialabym dostac glupiego wierszyka z internetu albo wymyslonego przez osoby trzecie...ona na pewno tez nie

Gość Moze tak...hmmmm
podoba mi sie to wymyslanie ;). "Wiem, że kiedy zasnę, wciąż podświadomie bedę z Tobą...Więc nie będziesz już sama." "Chciałbym słyszeć Twój cichutki,gorący oddech i czuc go na swojej skórze" ;D

Gość Moze tak...hmmmm
a tak naprawde to zgadzam sie z "hmmmmmmmm". też wolałabym otrzymac coś od serca. Tylko lubię tworzyc takie bajki i nie moge sie powtrzymac ... :)

Gość sms na dobranoc
ale od serca to bym pisal codziennie to samo ze chce byc obok niej ze mi strasznie zalezy i sruty tuty ile tak mozna.....ona mi napisała dzisiaj "zycze ci slodkich,erotycznych snow z sexowna, bombowa, sliczna laseczka i abys nie zapomnial o tym ze jest ktos kto o tobie mysli calymi dniami i nocami.dobranoc" duze litery i znaki i minki byly oczywiscie ;p

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
a jesli ten oddech bedzie nieswiezy to co wtedy? jaka z tego przyjemnosc :D ;)

Gość Moze tak...hmmmm
racja z tym oddechem. ;) no to może "chciałbym czuć ciepło Twego ciała koło siebie, widzieć jak bije z niego Twoja wyjątkowa aura... Chciałbym słyszać szelest twoich rzęs..." :p

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
Moze tak...hmmmm - no widzisz Ty masz swietne widze zdolnosci w takich sprawach dostac smsa od chlopaka czy dziewczyny ktora wymysla taka ladna poezje to czysta przyjemnosc ale zerzniete od kogos to juz nie tak bardzo...ja doceniam inwencje tworcza nawet jesli nie jest taka ladna jak Twoja ale zawsze jest to pisane od serca wtedy ma to ten swoj urok :)

Gość sms na dobranoc
wene tworcza to ja wiem ze mam...ale objawia sie ona dopiero jak jestem nawalony...a dzisiaj odziwo wypilem tylko jedno piwo i to po poludniu wiec nici z tego raczej...;p

Gość Moze tak...hmmmm
A tak na przyszłość ;) Moze po prostu pomysl o tym co najbardziej lubisz w tej dziewczynie, co Ci sie w niej podoba i spróbuj to jakos opisac, niekoniecznie bardzo poetycko, ale zawsze bedzie jej milo ze zauwazyles w niej cos wyjatkowego. Tu nie chodzi chyba tak naprawde o wyszukane słowa (chociaz to tez jest fajne ;) ), ale o świadomość, że ktos mysli o nas w szczegolny sposob.

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
a Ty co chlejesz codziennie? ;O ze piszesz ze dzis "tylko" jedno piwko....?

Gość Moze tak...hmmmm
"Pijąc dzisiaj piwo pomyslałem o Tobie... i już nie musiałem pic drugiego, tak uderzyłas mi do głowy" :p

Gość bardzo lubie anal
bueheh no tak trzeba zaimponować nastolatce :D

Gość sms na dobranoc
ona mnie właśnie opieprza jak nie wiem za to że chleje jak automat ;p jak chcecie moge wam pokazać nasze zdjecie wspólne ;)

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
nie pij tyle bo Cie zjedza motyle!! a tak na powaznie nie dziwie sie jej ze Cie wyzywa...ja bym nie wytrzymala z kolesiem co codziennie łoi piwska!

Gość sms na dobranoc
ale ja nie mam problemow przez to zadnych...nie jestem gruby nie nic...pije bo lubie...zarabiam odpowiednio wiec moge sobie pozwolić troche ;) http://img840.imageshack.us/g/88183439.jpg/ tutaj nasze 2 fotki ;)

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
a to trzeba byc grubym jak sie pije? ;] pracujesz w ochronie? :) wiesz to ze masz pieniadze nie oznacza ze trzeba codziennie pic alkohol nawet jakby to mialo byc jedno piwo. proponuje zamiast tego ladny kwiatek dla dziewczyny :D

Gość Moze tak...hmmmm
wygląda bardzo młodo. ale juz daruje sobie poetyckie porownania ;) zycze pozytywnego odbioru smsów, dobranoc