Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pati00 Onna

doradźcie, mam się bac ?:(

Polecane posty

Gość Pati00 Onna

Witajcie, mam dni płodne, kochałam się z chlopakiem i prezerwatywa została we mnie (zesuneła się z jego członka). Nie doszedł we mnie ale o tej prezerwatywie zorientowalismy sie po stusunku i wyjął mi ja palcami... czy moglam po takim czymś zajśc w ciążę ?

Gość Pati00 Onna
??

Gość Serafina_90
mogłaś

Gość Pati00 Onna
a miał ktos takie zdarzenie.? przeciez teoretycznie nie doszedł wiec nie było tam plemników w środku... był po kąpieli wiec mysle ze na pewnisie tez ich nie było jak sie zaczynalismy kochac...

Gość janko muzykancio
jestes w cionzy na bank

Gość Pati00 Onna
janko muzykancio jestes w cionzy na bank ciąży* jak juz coś

Gość (pole obowiązkowe)
jasne, że mogłaś, gratulujemy 🌼 :)

Gość jaki byl wasz 1 raz?
ale gderacie...oczywiscie ze nie jestes w ciazy...przeciez plemnikow nie bylo w prezerwatywie wiec jak mialas zajsc w ciaze? nie tak latwo zajsc w ciaze naprawde....

Gość Pati00 Onna
po tym linku dalej wynika że naukowcy jedni mówią że to nie mozliwe inni że istnieje ryzyko ciąży. a co do tego wirus HIV ma wspólnego, przeciez ani ja ani on nie jestesmy nosicielami... A jeszcze jedno skoro te plemniki w tym płynie sa takie "uposledzone" to żeby jak juz bym była w ciązy nz dzieckiem nie było coś nie tak ;/;/ dalej nie wiem czy jest ryzyko czy nie :(

Gość Pysiuniek1993
Mnie się osobiście to kilka razy zdarzyło , nawet nie takie przypadki miałem ;-) Czasami nawet pękła i jak banan obrany wyglądała :-) W dodatku kilka razy się spuściłem jak takie przypadki się zdarzały , ale nic się nie stało :-) Według mnie środki plemnikobójcze które przy zakładaniu prezerwatywy na członek znaczenie to utrudniły :-)

SPIERDALAJ ! ja pierdole jak wiedzę tematy z serii " o jejsiu kochałam sie z moim fasesiem i on zapomniał ,ze istnieje coś takiego jak wytrysk i zapomniał wyjąć swojego rycerza czy mogę być w ciąży ? " momentalnie mam takie agresor ze... co ty myślisz ze my siedzimy w twojej macicy ?

Gość Serafina_90
Ja oczywiście nie życzę Ci ciąży, ale sama trochę bym się bała bo przed wytryskiem z penisa wydziela się śluz, które też zawiera plemniki.

Gość Pati00 Onna
eh !! zapomniałam wam powiedziec o jeszcze jednym ;/ teraz sobie przypomniałam ... przed założeniem prezerwatywy on doszedł bo chciałam zeby mógł to robic dłużej we mnie itd wiecie o co kaman....;/ zamienia to postac rzeczy

Gość Pati00 Onna
do Czesław wołałeś mnie ? napij sie melisy i sobie stuknij młotkiem w głowe może ci sie polepszy

Gość misiazlasu
Czesław wołałeś mnie? - kocham Cię :D

Gość Pati00 Onna
zeby zrobic test mój drogi musze sobie poczekac ze 2 tygodnie jak jutro polece to nie mam co na niego siusiac bo i tak nic wiarygodnego nie pokarze.

Gość blowwww
koorwa nikt tu na etacie do chooja nie robi ! ROZUMIESZ?

Gość Pati00 Onna
?

no to w takim razie czego od nas oczekujesz ? mamy wirtualnie poklepać cie po pleckach i powiedzieć wszystko będzie dobrze ? oczywiście ,ze możesz być w ciąży- wiec najlepsze co możesz zrobić to kupić tabletkę "PO" * jestem kobietą