Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilu 20

Chyba się zadurzyłam.

Polecane posty

Gość Lilu 20

Od 3 miesięcy spotykam się z świetnym facetem(24l.) poznaliśmy się w sieci. Jest mi z nim super, ale boje się, że jemu na mnie nie zalerzy. Wszystko jest w sumie ok, ale on nie dąży do zaspokojenia mnie. Jeśli ja jemu robię dobrze to on jest zadowolony, a jak tylko próbuje go jakoś naprowadzić by się z moimi pragnieniami liczył to powiedział, że jestem niewyżyta. Strasznie mina nim zalerzy, fajnie spędzamy czas( kino, knajpki). Ostatnio zaprosiłam go na imprezę, na której będą moi rodzice. Bardzo długo się wachał, ale ostatecznie powiedział tak. Powiedzcie co mam zrobić z nim?

Gość Serafina_90
Dziwny facet. Ja też spotykam się ze swoim mniej więcej 3 miesiące i mojemu bardzo zależy na tym żebym była zaspokojona. ;) Chyba powinnaś z nim szczerze o tym prozmawiać. Seks to ważny DODATEK do związku.

Gość Lilu 20
ja nim tylko piting robie, bo jestem dziewicą, powidziałam mu ze ni wi co to orgazm a on spóbował mnie dotykac ręką ale bolallo mnie

jak mam się niby wyżyć albo nie wyżyć jak on nawet nie próbuje, a jeśli już to nawet pół minuty tam mnie nie dotyka;(