Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daisy89

rozwód

Polecane posty

Gość amamamamamammmm
a jak Twoi rodzice zapatruja sie na to wszystko? i dlaczego jego rodzice nie akceptują Waszego związku?

Gość amamamamamammmm
widać ze nie macir pojęcia o świecie....

moim rodzicom nie podoba sie to jak mnie traktuje ale wspieraja nas to oni dali pieniadze na slub, jego rodzice mnie nie lubia bo nie pracuje uwazaja ze jestem darmozjadem

Gość amamamamamammmm
wiesz co od 4 lat jestem po ślubie, mam 25 lat, pracuje od 6 lat i.... studiuje.... i mam swoje mieszkanie (na kredyt) , ale mam! Pracujemy razem z mężem i do czegos dążymy. Od rodzicow i od teściów niczego, podkreślam niczego nnie dostalismy!

Gość amamamamamammmm
wiec nie rozumie tego wszystko ....

ja tez niczego nie dostalam i nie dostane od tesciow a mam tyle ile dali mi rodzice

Gość amamamamamammmm
tak jak napisałam pogadaj z nim i cos utalcie, a jak bedzie Cie olewał to odejdz od niego

amamamamamammmm no i to jest małżeństwo :) wszystkiego dorabiacie się razem i do tego wspieracie się :) tylko pogratulować

od poczatku wszyscy mi tlumaczyli ze to nie jest kandydat na meza ale nie sluchalam... wyszlam za niego kocham go ale nie chce tak zyc a on nie chce niczego zmienic

Gość amamamamamammmm
wiesz nie chodzi o to zeby mi ktos gratulowal, ale dziękuje:) jakoś się staramy ,żeby było i uwierz nie jest lekko. Kochamy się, chcemy być razem , chcemy cos osiągnąć. Oczywiście bywają czasem gorsze dni chyba jak u każdego, ale o zgrozo(!) gdyby mnie mąz tak traktował to nie chciala bym byc z nim.

Gość amamamamamammmm
Daisy to masz odpowiedz.... nie chcesz tak zyc a on nie chce nnic zmieniać to mu powiedz ze to koniec. Może to go ruszy!

nie rusza go to powiedzial ze jak mi takie zycie nie pasuje to sobie moge isc do sądu daje mi wolna droge

Gość amamamamamammmm
moim zdaniem Ty przy takiej jego postawie masz tylko jedna droge.......rozwód. Ale decyzja należy do Ciebie!

Gość amamamamamammmm
w wyjatkowych sytyacjach sąd możę zwolnić z opłat trzeba napisac pismo

amamamamamammmm wierze że nie zawsze jest lekko ale jesteście razem i się wspieracie ... a to najważniejsze ...poza tym nie wszystko jest idealne ....:) Daisy tobie życzę powodzenia ...i pomyśl o całym życiu z nim nie tylko o tej chwili.... a przyszłości w tym wszystkim nie widzę.... mam nadzieję ...że w końcu zadecydujesz co robić dalej nie krzywdząc siebie w tak młodym wieku .... porozmawiaj z nim jeszcze ...

Gość amamamamamammmm
'dobrze' dziękuje za mile slowa:) daisy mozna ale to twa dluzej udaj się do jakiegos prawnika w kazdym miescie są tacy ktorzy za darmo udzielają rad poszukaj na necie

Gość amamamamamammmm
wzajemnie, dobranoc

Gość palemka79
Czy ktoś z Was zna biuro Krislex w Warszawie http://www.lex.warszawa.pl/ Moja znajoma się do nich wybiera, ktoś jej polecił, że dobrze sprawy załatwiają i wiele nieprzyjemności ją omija.