Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska696969

Golenie włosów łonowych

Polecane posty

Gość ciekawska696969

Do Panów : Pytam teraz zupełnie szczerze i oczekuję szczerych i normalnych odpowiedzi. Wolicie gdy kobieta goli całą cipkę czy zostawia taki paseczek ? Ja zawsze goliłam całą, ale ostatnio gdy mi odrastały mój chłopak bawił się tymi króciutkimi włoskami i widać, że dawało mu to pewną przyjemność.

Gość Homo, inaczej gej
Ja cipek nie lubię. Lubię za to owłosione jaja. Takie ma mój partner, prawdziwy mężczyzna. Też się bawię jego włosami.

Gość ciekawska696969
up

Gość Homo, inaczej gej
Tyłek też ma owłosiony.

Gość Homo, inaczej gej
Nieraz włosy mi zostają między zębami, ale nie daję nic po sobie poznać. Łykam wszystko, bo go kocham. To jedyny minus włosów, ale mi się podobają. Wolę dotykać owłosione pośladki i tors i tam na dole też.

Gość ciekawska696969
Zgiń, przepadnij.

Gość vkbjafvbfgmxzvnbjdfgfb
tak,tak i robisz mu warkocze na jajach,wszystko rozumiemy

Gość ciuciumka.Wd
Proszę o odpowiedzi to dla mnie ważne

Gość Homo, inaczej gej
Nie nabijać się! Warkoczy nie da się zrobić, bo takich długich nie ma! Nikt dziewczynie nie odpowiada, więc chciałem napisać jak facet widzi kwestię owłosienia. Mam trochę porównania. Kiedyś brałem jednego hetero jak był pijany po meczu i on miał wygolone jajka. Hetero to mięczaki. Miał potem pretensje i gadał że go boli. A ja do niego, że tyłek pijany to tyłek sprzedany i że nie stawiał oporu, więc uznałem, że chce. Jakby bardziej się szarpał to bym puścił. Nie jestem żaden gwałciciel! Sam mi dał, a potem miał pretensje. Mój partner nigdy się nie skarży i ja też nie. Mężczyzna musi być twardy, a nie miękki. Ale teraz co do owłosienia to nie obciągałem temu nieowłosionemu, więc nie wiem czy by były lepsze wrażenia. Wizualnie owłosione górą, bo czuć faceta.

Gość vkbjafvbfgmxzvnbjdfgfb
weź zachowaj swoje gwałty dla siebie i te pe dalskie doswiadczenia też...blee ped ał to pe dał i idx na gejowski bo i tak w niczym nie pomozesz!

Gość ciekawska696969
Bolku dziękuje za jedyną wypowiedź na temat.

Gość Homo, inaczej gej
Co jedyna?! A jak tak się starałem pomóc! Baby są głupie. Dobrze, że jestem homo i nie muszę się użerać z takimi niewdzięcznicami u swojego boku. Mój mężczyzna zawsze dochodzi i ja też, a kobiety to kłamliwe stworzenia. Najlepsze, że żaden z nas nie zajdzie i możemy to robić kiedy chcemy. Ty od pedałów zazdrościsz mi, że jest więcej chętnych na mojego penisa, niż na twoją dupę! Pisałem, że sam mi dał! Potem z rana piszczał jak baba, że go tyłek boli, ale w trakcie się wystarczająco nie sprzeciwiał! Mógł tyle nie pić. Może mieć pretensje tylko do siebie, że dawał dupy! Mi się nigdy takie coś nie zdarzyło, bo nie piję tyle i idę tylko z tym którego sam wybiorę. On nawet nikomu nie powiedział, bo tak było mu wstyd, że stracił dziewictwo po pijaku. Ja byłem miły i chciałem się potem nawet z nim pogodzić mimo, że mnie wyzwał. Ale dobrze się stało, że nie chciał mnie widzieć bo to mięczak był i za bardzo mnie denerwował.

Gość ładnie wydepilowane
...w całości dają piękne wrażenia wizualne, a jak wiadomo jesteśmy - my faceci- wzrokowcami. Po drugie ciało w okolicach intymnych jest bardzo delikatne i przyjemne w dotyku. Depilacja górą!

Gość rewsse
lepiej jak kobieta jest ogolona na zero .. Paseczki mnie nie przekonuja.

Gość ciekawska696969
:)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhdf
uppppppp

Gość Naturysta-h
Ja lubie calkiem wygolone, chociaz te z paseczkami i innymi wzorami tez sa ladne. Chodze regularnie do sauny, dzisiaj bylem tez, i zauwazylem ze wiekszosc nastolatek goli sie na zero a dojzale kobiety zostawiaja wzorek. Ja mojego penisa tez gole - czesciowo.

witam pana naturyste,a ja lubię i te ogolone na zero i ze wzorkiem nie lubię zarośniętych tzw busz

Gość Naturysta-h
Ogolona cipka i maly tatuaz albo kolczyk - to dodatkowo podnieca.

Gość RENETA SZARA
A JA NIE GOLE TO ZNACZY,ŻE TRZEBA MNIE ODSTRZELIC?

to indywidualna sprawa jak dobrze ci nie goląc to ok najważniejsza jest higiena

Gość Kalimera1258
Swietne :D

Gość lkdsnfoiwnqvh0
to jeszcze pod pachami się ogol...........

Gość amelka8898
Chcesz mu się tej nocy podobac ? Odwiedź dyskrecja.pl znajdziesz tam przeróżne stroje