Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska696969

Golenie włosów łonowych

Polecane posty

Gość gość
tylko zapuszczone baby maja busz zdziwiłbyś się, matole. ja ostatnio, po latach golenia, dałam sobie spokój, na wyraźną prośbę mojego faceta i z wielką chęcią z mojej strony-to była moja najlepsza decyzja w temacie depilacji jakiejkolwiek. Nic mnie nie swędzi przy odrastaniu, nie drapie, nie ma zapalenia mieszków włosowych, a wizualnie jest sexy przy zadbanym, szczupłym ciałku więc walnij się w łeb.

Gość gość
O łono trzeba dbac. ja jako facet pupa do zera, jaderka do zera okolice penisa tzn wzgorek gole na krotko. latwiej utrzymac higiene, penis wyglada na wiekszego i jest bardziej atrakcyjny dla dziewczyny.

Gość gość
Moda na niegolenie jest jeszcze dosyć mloda, dlatego tyle z tym ambarasu:-D To, ze kobieta ma mieć gładkie nogi i wydepilowane pachy , to już jest standard, ale to aby TAM mieć gładko, nadal jeszcze kogos dziwi...jak ktoś chce, niech sobie zakłada tam gniazdo-ozywiscie, ze powoduje to brak higieny, bo na włosach zostae wiele wydzieliny z pochwy . Gole się od lat i jakos ani nie ma klopotow z mieszkami wlosowymi, ani nic mnie nie swędzi i nie piecze : po prostu trzeba dbac o higienę. A doznania tez sa zdecydownie lepsze bez wloskow. Zreszta- od facetow tez tego samego wymagam..nie wyobrażam sobie , żeby facet nie miał chociaż przyciętych wlosow lonowych.

Gość gość
pasek or łyso, dlatego ja ide niedługo na epilacje laserem, zostawię pasek i bedzie git a czasem jak zechcę to go ogolę :)

Gość gość
ja kocham szparki z paeczkami wlosków lub z trójkącikiem lubie też jak jest jakiś lizowany "gąszcz" np w duzy trojkąt mozna ekperymentowac z kształtami

Gość gość
U mnie to roznie bywa. Czasami lubie jak dziewczyna jest wygolona do zera czasami lubie jak dziewczyna ma tylko paseczek a czasami lubie jak dziewczyna ma takie dlugie wlosy na calej pochwie.