Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Intrygantka19

Ciąża u nastolatek.

Polecane posty

Płeć chyba do końca pozostanie zagadką ;P Tak! Ruchy dziecka są najpiękniejsze ;) Ciekawe jak ja będę wyglądać w 38 ;P Pingwin xD Brzuszek mam już zaokrąglony ;p GCSE już mam teraz tylko 12 i 13 klase skończyć ;/

Gość dzoijzik
qazxswedc i intrygantka, mówicie tutaj, że seks w tak młodym wieku to nic złego - intrygantka; bo kocham swojego chlopaka. qazxswedc; nie tlumacz im sie... Nie rozumiem, Intrygantka, zrobila bys to jeszcze raz?! Chcesz być 15 letnią matką!? Nie uważasz, że 15 lat i to ze go kochasz czy nie to chyba wiek troche za maly na seks? Co się ludzie z wami dzieje....

Autorko u mnie tez maz wsparcie ja zaszlam w ciaze w dzien mojej 18 stki ;D szkole skonczylam egzaminy zdalam choc bylam z brzuchem po terminie ;D wszyscy nauczyciele sie bali ze urodze :D teraz mam 7 miesieczna piekna córeczke i wszyscy ja uwielbiaja ;p

Gość drdsss
Taaaa.. napewno wsztyscy twoje dziecko uwielbiaja ;-(, wiesz mam tez kolezanki ktore zawracaja głowe tylko ze swojami dzieciakami, myslą ze icgh dzieciakczki sa przed wszystkich kochane a to nie prawda delikatnie mowiąc w skrocie, tylko tak myslisz , lecz zapewne tak nie jest ...;-(

Miło mi słuchać Ciebie 'Młoda mamo'. Na pewno Twoja córeczka jest przez wszytkich uwielbiana. Mamy takie dziewczyny w szkole - jak przyjda z dzieciątkiem do szkoły to wszyscy tylko do tego dzidziusia

Gość dzozjik
U Ciebie bym się tego nie spodziewał...

Gość Int19
to znaczy? (nie chce mi sie logowac :/)

DRDSSS ale ja nie chodze z moim dzieckiem i nie chwale sie na sile czy cos w tym stylu. Chodzilo mi tu o rodzine o babcie dziadka moje rodzenstwo . Sami sie pchaja do niej I powiem Ci tak od serca że nawet udawane uwielbienia sa mile :D:D

Gość kocham dzidzie
Nie wiem dlaczego ludzie krytykują niepelnoletnie matki , chcecie by dziewczyna oddala dziecko zazdrościć im czy co..ggdybyścię to wy w takim wieku zaszli w ciążę .. każdy wiek jest dobry na dziecko przez 9 miesięcy dorastamy kto powiedział że nie może skończyć szkoły .. rodZice pomogą sama mam 16lat i jestem w 7 tygodniu i bardzo się z tego cieszę wCale nie mam zamiaru zrezygnować z nauki a wybawic się mogę gdy maluszek będzie już duży ;)

Gość kasia099
Cześć dziewczyny!! Mam już prawie 19 lat i ostatnio dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Chłopak który prawdopodobnie jest ojcem jest skończonym dupkiem, wyzwał mnie od rur i powiedział, że to nie jego dziecko. Mieszkam z rodzicami, nie wiem jak mam im o tym powiedzieć, bo w pewnym momencie sami zauważą brzuch. Są bardzo nadopiekuńczy, co mam dalej robić, jak postąpić, którą drogą iść?

Gość gość
Czyli nie wiesz kto jest ojcem?