Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzź

Mam biały nalot na języku ;/

Polecane posty

Gość xyzź

co to może być? Pamiętam jak byłam młodsza to w szpitalu smarowali mi czymś język i to na jakiś czas poskutkowało. Teraz niestety nie mam czasu i chęci iść do lekarza.Więc co to może być i jak mogę sie pozbyc tego "domowym spsobem"?

myjesz zęby to i szczotką potraktuj język albo kup w aptece AZULAN i płucz usta, albo zaserwuj sobie płyn do ust, po umyciu zębów. Może to być objawem dolegliwości gastrycznych.

Gość pownie osad ze spermy
;)

mnie doszly słuchy ze jak bede sie podmywała azulanem to zmniejszy moją nadzerę ale nie wiem

ID Nazwa Cena brutto 4075601 Azulan płyn 30 g 0.00 PLN Dostępność:ograniczona Producent: Herbapol Wrocław Preparat ziołowy przeciwzapalny. Zastosowanie: wewnętrznie, doustnie w stanach zapalnych i skurczowych przewodu pokarmowego, np. w chorobie wrzodowej lub wrzodziejącym zapaleniu jelit. Do płukania stosowany jest w stanach zapalnych błony śluzowej jamy ustnej, dziąseł, gardła oraz w zapaleniach migdałków. Zewnętrznie stosowany jest do okładów i przymoczek w uszkodzeniach naskórka, w owrzodzeniach żylakowatych, w pęknięciach brodawek sutkowych, wyprzeniach, do lewatyw w zapaleniach odbytnicy, do obmywań w pęknięciach odbytu, w żylakach odbytu oraz w stanach zapalnych sromu, do irygacji i tamponowania w nadżerce szyjki macicy, w niektórych stanach zapalnych pochwy i upławach w tych przypadkach, przed użyciem leku wskazana jest porada ginekologa, ponieważ stosowanie preparatu może okazać się niewystarczające do pełnego wyleczenia. Lek stosowany bywa również do przemywania nosa i zatok w stanach zapalnych i katarze siennym, do inhalacji oraz do codziennej higieny jamy ustnej.

Gość xyzź
Język też myję szczotką

Gość xyzź
A ten Azulan jest na receptę?