Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie moge takaka poznac

Gdzie mogę poznać dziewczyne która nie lubi kosciola , jest ateistką i

Polecane posty

nie chce slubu ? bo trafiam na same stuknięte , najpierw mowi ze ma wszystko w nosie a jak przychodzi co do czego chce isc przed ołtarz :o i wpuszcza księdza do domu bo tak trzeba :O

Gość sakreble
tu :P

tu same nawiedzone :O pewnie ten topik zaraz zgloszą do skasowania '' bo obrazam ich uczucia religijne'' - same po jehwym jadą a na siebie zlego slowa powiedziec nie dadzą 😭 tylko by sie płodzily 😭

Gość sakreble
ja nie chce nawet słyszeć o ślubie, do bachorów też mi sie nie śpieszy, do kościoła nie chodze bo w dupie mam to przedsiębiorstwo

Gość volga_jasnowidzaaa
ja:D slub chce ale cywilny:P

Gość Rozaliaa88896
no hej.. mam 28, nie chodze do koscioła od 18 r.ż. , jestem antyklerykalna

Gość oto to ja
nie zamierzam wychodzić za mąż nie zamierzam rodzić dzieci nie wpuszczam księdza do domu (nie lubię obcych w domu) i nie chodzę do kościoła, uważam, że każdy powinien wierzyć ale W SIEBIE mam 32 lata, dziewczyną już nie jestem raczej kobietą :D mam faceta :P

Gość do autora???
Przeciez coraz wiecej ludzi jest niewierząca :P ale masz problem :D ja nie chodze hm... od kilku lat, w boga nie wierze - jedynie w istote poza ziemską - moze to byc ufo , duchy co kto chce , księdza nie wpuszczam ( u mnie w bloku tylko dwie osoby przyjmują -trzeba samemu sie zglosic do niego ) , zyje bez slubu od 10 lat , zarowno bez cywilnego jak i bez koscielnego :) zle szukasz:)

Gość ja jestem i to od wielu
wielu lat. Juz w podstawowce rodzice musieli mnie zmusic do bierzmowania. Slub oczywiscie chce ale tylko cywilny-w zyciu czarnemu nie dam zarobic-moj chyba jeszcze narzeczony nie chce slyszec o braku koscielnego i tu kiszka bo raczej sie rozstaniemy-nie mam zamiaru robic szopki dla rodziny. NIE wierze i koniec kropka a ukrywac sie z tego powodu nie zamierzam.

Gość 7846389034690424204
a ja nie mam chrztu komuni ani biezmowania:P rodzice zostawili mi wolny wybor:p i mam to wdupie;P nie obchodza mnie te obrzedy;P hajtac sie tez nie bardzo chce;p w ostatecznosci oze po 40stce cwyilny:P

Gość niepoprawne pytanie zadajesz
bo powinieneś pytać gdzie znajdziesz lachona do posuwania bez zobowiązań.niektóre lansują się na kafeterii...poczytaj o zwolenniczkach anala , one są takie wszechstronne i wyzwolone od zobowiązań...coś dla ciebie, w sam raz ty nie dziewczyny szukasz ale ciała bez zobowiązań

Gość Komisarz Ludowy z pauką zomows
najlepiej poszukać na oazie. Porządnie przeruchać i zmieni się o 100%. Sprawdzone und potwierdzone.

Gość gospodyni_domowaa
biedaków nie stac na ślub kościelny:D