Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesdrhfyghujikoppouilktdrrtfyu

za malo kasy

Polecane posty

Gość tesdrhfyghujikopp
do myszy tak to zrob cos z tym a nie tylko reke w opiece wyciagasz koniec

no wlasnie laluniu 30zl za kg sera wpieprzysz go kg dzis na kolacje? wedlina pwiedzmy ze 60zl za kg tez jej wpieprzysz kg na ta kolacje? raczej nie... nawet gdyby to ci jeszcze 10zl na chleb styknie :D nawet drogie produkty kupujac to 100zl na dzien na 2 posilki i 2 ludzi to duzo :D

tak jasne ty wiesz ile ja z opieki dostaje, zdziwilabys sie nei nalezy mis ie z opieki ani 1zl bo zeby cos dostac nie mozesz miec wiecej niz 536zl na osobe, pracujac w 2 osoby nawet za najnizsza krajowa ma sie wiecej niz te 536zl

Gość dokładnie mysza napisała
bez sensu topik:O, ja sie tu produkuje a wy sie kłócicie ale racja jest taka ze 100 zł na jedzenie dziennie to bardzo duzo, imieniny za tyle potrafie zrobic z alkoholem a jedzenia jest tyle ze stoły sie uginają..powaga

Gość dokładnie mysza napisała
mysza dokladnie ja nawet 1 zl nie mam rodzinnego na dzieci a zarobki jak ktos ma najnizsza krajowa (2 osoby dorosle ) i do tego 2 dzieci to juz sie nie nalezy..bez sensu to jest

Gość wqat
laska napisała ze robi zakupy w Almie bo jej się wydaje że Alma to taki luxus- właśnie ostatnio moja siostra zakupiła mięso w almie niestety było troche stare, i nie wygladało lepiej niż ze zwykłego marketu.A ponad to teraz jest trend na zdrową żywność ,więclepiej zamówić u chłopa z ekologocznego gosp,a i taniej przy okazji.:)

Gość Kobietki drogie
Czy warto rozmawiac z takim 26letnim pustakiem ktory ma lewe rece i nic w zyciu nie osiagnoł .. jedyna jej rozrywaka to wydawanie pieniedzy męża i pindrzenie grubego brzydkiego dupska bo zaloze sie ze jest brzydka jak noc i tłusta (sądząc po tym co je ) ale jest boga a :)) to bardzo wanze dla niej móc kupic kawalek sera w almie :))) ciekawe kochana czy jak spotkamy sie wszystct w niebei to Bóg będzie przy bramie odchaczał tych co robili zakupy w almie na prawo a Tych co w lidlu na lewo :D tempa idiotko zycze ci zeby glupota dopisywala ci cale zycie i zeby nie dosiegnelo cie zadne nieszczescie takie jak dzis ..100zł na dzien. Najlepiej idz te pieniadze daj komus kto ich potrzebuje i za te 100 zł nakarmi swoje glodne dzieci albo zrobi z nich lepszy użytek niż Ty. Panie Boże widzisz i nie grzmisz !!!

Gość fx2fx
u chłopa nie polecam. Można kupić padlinę. Najlepiej w rzeźni, opieczętowane. Ale trzeba mieć dużą zamrażarkę, a to chyba tylko na wsi

Gość fkpppppppp
wiem co wy chcecie od tej laski ma kasę to niech szaleje i już.Zreszta wcale nie trzeba robic zakupów a almie żeby krocie wydać na jedzenie

Gość jak dla mnie..
jak dla mnie to niech wydaje 1000zł dziennie ale trzeba miec szacunek do innych i do siebie samego. Jeśli ktoś wydaje mniej nie znaczy że jest gorszy. A laska nie ma szacunku do nikogo

Gość głupie biedne zazdrosnice
hahahahaha, 100 zł to nic zal wam dupe sciska ze ma kase i kupuje a wy musicice zrec kartofle i kapuchę buhahahahhaa

Założyła ten temat, jakby to była jakaś tragedia. Myślisz autorko, że ludziom się nie zdarza, że czasem nie starczy kasy na coś, co planują kupić i nie ważne czy mają 100zł i nie starczy, czy 20 i nie starczy. Może trochę wyobraźni. Macie rację kobietki, że przesada wypisywać, że na jeden dzień nie starczy jej 100 zł na jedzenie. Chciała się chyba pochwalić, że tyle wydaje. Swoją drogą żałosne, bo jedyne przesłanie, jakie większość czytających tu dostrzegła, to takie, że autorka jest pustakiem. Mądra kobieta zrobi nawet coś z niczego w kryzysowej sytuacji. A jak wydaj się codziennie ponad 100 zł na jedzenie, to dziwne, ze nie posiada się żadnych zapasów, ha ha :-)

Założyła ten temat, jakby to była jakaś tragedia. Myślisz autorko, że ludziom się nie zdarza, że czasem nie starczy kasy na coś, co planują kupić i nie ważne czy mają 100zł i nie starczy, czy 20 i nie starczy. Może trochę wyobraźni. Macie rację kobietki, że przesada wypisywać, że na jeden dzień nie starczy jej 100 zł na jedzenie. Chciała się chyba pochwalić, że tyle wydaje. Swoją drogą żałosne, bo jedyne przesłanie, jakie większość czytających tu dostrzegła, to takie, że autorka jest pustakiem. Mądra kobieta zrobi nawet coś z niczego w kryzysowej sytuacji. A jak wydaj się codziennie ponad 100 zł na jedzenie, to dziwne, ze nie posiada się żadnych zapasów, ha ha :-)

Gość fkpppppppp
oj ludzie ale zazdrość przez co nie ma szacunku do ludzi bo wydaje 100zł a nie 20 zł dziennie

Gość głupie biedne zazdrosnice
no własnie sa zaradne i przyrzadzaja kartofle i kapuche na rózne sposoby hahahahaa a lakska ma kase i wydaje nie 10 a 100 i juz jest wyzywana od tepot

Gość wqat
Żal to mi jej jest nie z powodu braku gotówki bo na takowy nie narzekam,ale że pisze takie głupoty na forum bo nie umie zrobić zakupów za stówę.

Gość wqat
A no i najbardziej mnie rozbawiły te wędliny i sery na kolację.W ilościach jak dla wieprzy

Gość fkpppppppp
przecież autorka nie napisala że kupuje cały kg wędliny za 50 zł.Nawet jak kupisz takiej wędliny ze dwa rodzaje po 20 dag i do tego sery za 60zk kg ze trzy rodzaje po nawet 100g ale kg 60-70zł to sobie policz

Gość wqat
no sory ale zjedz na kolację 40 dkg wędlin i jak mówisz trzy rodzaje sera po 20 dkg tj 60 tkg -w dwie osoby smacznego miednicę poproszę AA i zapomniałam po tym wszystkim owoce. Szkoda że autorka nie napisała ile waży.

Gość fkpppppppp
ha ha przecież niemusza jesc wszystkiego naraz ,może to czego nie zjedza wyrzucają.Ja tak robię po prostu to co mi zostaje z śniadania,obiadu,kolacji i jest nie zjedzone do końca wyrzucam i już. mam wrażenie że masz jakiś kompleks z tym ile oni jedza co i w jakiej ilości...może sama niedojadasz tu cię boli.Jednj maja więcej drudzy mniej...życie :)

Gość wqat
nie mam kompleksów tylko laska pisze że na dziś musi mieć to sto zł, to nie może kupić mniej dziś i dokupić jutro? zastanów się. Nauczyłście się sloganu o kompleksach,naprawde żal.

Gość fkpppppppp
"naprawdę żal" to powiedzonko typowe dla gimnazjum

Gość wqat
tak, na drugim miejscu po komleksach zawsze uważacie że pisze gimnazjalista.Cieszę się ze mogę poczuć się tak młodo. Pozdrawiam wszystkie bogaczki wydające po 1000 zł na zakupy spożywcze CODZIENNIE ;)

Gość wqat
Spadam pogrzebać w smietniku pod twoją willa, bo już trzy dni nic nie jadłam.

Gość fkpppppppp
jeśli jesteś godna to. zapraszam a wilii nie mam

Gość wqat
uważasz że mogę być GODNA przestąpić twoje progi?

Gość autorko jestes
up

Gość autorko jestes
up

Gość panna Anna d00podajka
Ziemniaczków nasmaż!