Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nivea77

POTRZEBNI LUDZIE O DOBRYM SERDUCHU!!!

Polecane posty

Ten psiak walczy o życie. O tych ścierwach, którzy mu to zrobili nie chce nawet wspominać, mam nadzieje, że ich znajdą i sprawiedliwie ukarają. Słuchajcie, liczy sie każdy grosz...Wpłacajcie cokolwiek, jeżeli możecie. http://www.voila.pl/296/wl6qq/?1

Gość kundys
Pierdole psy, rzygam na nie, kopie je po dupach

Gość Hehe wiem cos o tym
Nivea dzieki ze to umiescilas, oby byl odzew! ja spisalam nr konta do tej fundacji i jeszcze jednej, ktorej kiedys wplacila konto, czekam tylko na wyplate aby przelac im chodz kilka zl, bo sama mam teraz 4 zl na koncie

Gość biedny piesekk
jacy ludzie są okropni

Gość werka z medio
spierdalaj smieciu, wom kurwo bo nie recze za siebie. Kurcze zawsze jak widze takie zdjecia to zastanawiam sie co za kurwy smiecie zyja na tym swiecie???? Ale bog nie rychliwy ale sprawiedliwy, wyrzadzone zlo dopadnie was w momencie ktorym bedziecie sie najmniej go spodziewac. Nie koniecznie was ktos podpali ale moze zabierze wam cos co kochacie najbardzie...ale czy takie lajzy moga miec uczucia??? hmmm moga kochac siebie no i moze spotkac ich choroba amputacja i inne. Biedna psinka naprawde. Dlaczego takie kurwy smiecie chodza po tym swiecie????

Gość wysłałam 20 zł
może niezbyt wiele, ale lepsze to niż nic:-)

Gość derfurcja
Ty a to aby napewno idzie na potrzeby tego pieska? idea piekna skladka tez ok. ale moze Ty pod plaszczykiem wrazliwosci na pieski swoje potrzeby realizujesz? a rozliczysz sie z osobami , ktore wplaca na pieska ? rachunek itp.

Ja to skopiowałam z demotywatorów. Pod zdjęciem na samym dole, na niebiesko jest adres strony gdzie można się wszystkiego dowiedzieć. Nie wiem jakim musiałabym byc człowiekiem, żeby kosztem podpalonego, chorego psa zbierac sobie kase na koncie. No coments. Jeżeli nie jesteście pewni to po prostu nie wpłacajcie. Ja nie chce slyszec takich podtekstów.

Gość łoo jacie
kazda kara nie bedzie równa zadanego cierpienia

...............................podnosze...................................

Zaginął mi wczoraj ten temat ale w końcu znalazłam :) Podnoszę kochani :)

Gość ludzie, nie bójcie się wpłacać
kasy. Fundacja Mrunio to pewna instytucja, współpracuje z nią wielu wetów, którzy działają non profit na rzecz zwierzaków, niestety leki są drogie. Tu najświeższe info o Kubusiu: http://tnij.org/j49c Dzięki takim wspaniałym ludziom jak Wy, ten biedny psiak ma szanse na przeżycie. Dla Wasi Kubuśka: 🌻 😍 😘 :)