Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość My_Myself_and_I

brak sexu - anoreksja seksualna

Polecane posty

Gość My_Myself_and_I

czy jest ktoś kto się z tego wyleczył?? mam już dość odmawiania :( sex mnie nie bawi i nie jest mi zupełnie do niczego potrzebny a mój mąż mnie naciska :( co robić ?? czy seksuolog??

Gość cxzcxz
moze masz zły poziom hormonow w organizmie? Czy twoj poziom estrogenow progestronu jest na wlasciowy? Na pozczatku zbadaj to ..

Gość Serafina_90
Musisz brać pod uwagę też jego potrzeby. Inaczej krótka droga do zdrady. Może seksuolog faktycznie jest dobrym wyjściem.

Gość łoo jacie
Żal mi go i tego niby zwiazku, rozwiedz sie i daj mu zyc jak matura karze

Gość My_Myself_and_I
Biorę od lat tbl antykoncepcyjne i myślę że to też "pomogło" mi nie polubić sexu :( sex był ok tylko na początku ich brania (wtedy to chyba była mała dawka) ale od jakiś 6 lat to poprostu porażka :( czasmi wolałabym żeby mąż sobie kogoś znalazł i dał mi spokój

Gość cxzcxz
zbadaj tez poziom testosteronu .

Gość cxzcxz
Biorę od lat tbl antykoncepcyjne i myślę że to też "pomogło" mi nie polubić sexu wyrzuc tabletki i przesiadz sie na prezerwatywy ..

Przez cały czas bierzesz te same tabletki? Nigdy nie wpadło Ci do głowy, żeby poprosić ginekologa o zmianę na inne?

Gość My_Myself_and_I
Próbowałam różnych metodna początku był Cilest dosc długo potem zaczęły się problemy więc zmiana następne też nie były dobre więc spirala też nie działała -cięgle plamienia przez rok i zrezygnowłam pózniej krążek nuvaring też jakieś 6 miesięcy teraz qlaira :( żade z lekarzy nie potrafi mi dobrać albo po prostu nie ma hormonów które nie zabijają libido a gumy nie wchodzą w grę

Hmmm. Kiedyś Harmonet, teraz Yaz, żadnych zmian w poziomie libido. 🖐️ Może to zależy od konkretnej osoby. Jednak zamiast wypróbowywać różnych metod antykoncepcyjnych ja bym wypróbowała po prostu różne tabletki. Jeśli chodzi o Cilest to często od znajomych słyszę, że odczuwają wiele skutków ubocznych.

Gość oczy
nobaa poddales sie temu zabiegowi? szukam opinii.

Same plusy! w Toruniu i w Warszawie są gabinety, ale radzę jechać z kimś, ja ledwo dojechłem do domu prowadząc samochód!;)

Gość My_Myself_and_I
nie badałam nigdy hormonów. myslałam o podwiązaniu jajowodów ale to dość droga impreza około 2000zł

Gość po podwiazaniu
po podwiazaniu jajowodow tez musisz brac hormony odstaw tabletki, niech sie twoj pan meczy z gumkami lub sie podwiaze, skoro mu sie bardziej chce

To zbadaj. Kotko-może wyjątek potwierdza regułę ;) Ja nigdy nie brałam, więc nie wiem, ale słyszała kilka niezbyt pozytywnych opinii ;) Wiadomo też, że jednej osobie mogą pasować idealnie, a innej w ogóle nie ;) Mi obecne pasują poza jednym, w ogromnych ilościach wypadają mi włosy :(

Gość oczy
...ponoc 25 minut po zabiegu mozna spokojnie wsiasc za kierownice...:( a cena? a sex?cos sie zmienilo? bede wdzieczna jak odpowiesz

Gość My_Myself_and_I
a dla czego po podwiązaniu też bierze się hormony?? czy żeby zrobić badania hormonalne krwi musiałabym odstawić antykoncepcję doustną??

oczy... No nie bardzo, to jednak nacięcia są i ciut boki, opuchlizna też jest kilka dni. W seksie nie ma różnic, może poza tą, że się nie stresuje zajściem. Na początku, ok. miesiąc jest się jeszcze "płodnym" z zapasów. Potem daje sie nsienie do kontroli i tzw. św. spokój. Cena ok. 2000,- ale jak się płaci za prochy dla swojej Pani, to w końcu i tak taniej wychodzi!;):classic_cool:

Gość oczy
nobaaa,no dokladnie.tabsy mi nie sluza,zreszta ilez mozna to gowno zrec...o gumie nie pisze nawet,to profanacja. moj sie waha,ale nakrecam go ile moge. dzieki za odp.

tak musisz odstawic tabsy..... w zeszlym miesiacu tez chcialam zrobic (przy okazji innych badan typowo kobiecych dla kobiety w sile wieku), lekarka powiedziala mi, ze musialabym przynajmniej na pol roku odstawic by miec "czysty" wynik czyli bez wplywu tabletek

Gość oczy
nie beda nam juz potrzebne,juz zakielkowaly dwa razy i tyle szkolki lesnej :p moja sila przekonywania jest potezna a i on ma niesamowita chec konczyc we mnie bez stresow.mam nadzieje ze sie uda.

Gość mieć czy być
a może wkładka MIRENA, zawiera hormon, ale działa w obrebie macicy, uwalniany jest w minimalnej ilosci, wystarczajacej na działąnie antykoncepcyjne. ja też nie mogłam żadnych tabletek, a zmieniałam i wybróbowałam mase... ochota na seks zerowa, do tego suchośc pochwy, hustawki nastrojów, płaczliwosc itp. zwykła spirale wyeliminowałam z wielu powodów, a MIRENĘ mam od 1,5 roku i jestem zadowolona!!!! zmniejsza krwawienia miesiączkowe, ja mam ok 3 dni delikatne plamiemnie, wkładki mi wystarczają. przez ok3mce po włożeniu miałam nieregularne plamienia, ale to był okres przystosowania się organizmu i teraz sobie chwalę. jak mi się skończy termin ważności wkładam druga :) koszt u mnie w miescie 1 tys założenie ja dałam jeszcze 200 zeby miec w znieczuleniu.

Gość Justynusienieczka
A noze facet nie potrafi zrobic tak zeby byla podniecona i w ogole miala ochote na sex... to tez sie zdaza ... i najwyrazniej nie odczuwa takiej potrzeby..