Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagodowa

Hej jestem tu nowa :) Chciałam się przywitać :)

Polecane posty

Gość łoo jacie
witam:))

Przeżuciłam się na to forum,ponieważ większej obłudy jak na "wizażu" nie widziałam .Brzydze się nixm Brrr .. ; (

Gość kundys
Te jagodowa a ciulnac cie w ten glupi pysk?

Gość maturks4
Jak chcesz tu być, to: 1/ miej pod ręką słownik ortograficzny, albo włącz sprawdzanie pisowni, bo się kompromitujesz na wejście 2/ witaj się słowem "dzień dobry". "Hej" zachowaj dla krów na pastwisku

Gość łoo jacie
a jakie masz hobby?????moze seeex????? romantyczka__ pewnie sie nudzisz wiek? ładnaś? moze ci sie wydaje skromnosc tu sie z tym nikt nie liczy ublizyc komus to jest cos sens pozornie sczoerosc anonimowosc zaleta koniec swiata niewierze egoizm jest go tu wiele

Gość jak mnie to wkurwia kiedy
ktoś używa tych je­banych emotikonek z gg i wychodzą potem takie debilne '' ;D ;P :* ;( ;) '' :o:o:o Sie ku­rwa nauczcie raz a porządnie, że tu wchodzą tylko emoty z dwukropkami, ja pier­dolę :o:o:o:o

Gość werka petelka
kundys i maturk4 coz to za wiesniactwo????:D No zesz kuzwa co to w ogole za przyglupy??? a jakie teksty wala buehehehehehehe

Gość werka petelka
kundys a ciulnal cie ktos kiedys w ta wielka srake:D Nie to cie ciulnie zasrancu:D

Gość łoo jacie
robie błedy ortograficzne, nie jest to dla mnie wazne wole płente lubie czytac cos madrego zabawnego tez nie lubie chamstwa, spotykam co tu sie dzieje? zapamietam ugrysc kogos, oddam

Gość była wizazanka
Jagodowa tutaj sie z Toba zgodze, miałam konto na wizazu przez 2 lata i juz tam nie pisze. to co sie dzieje na tym forum:/ kazda panna mysli ze pozjadała wszystkie rozumy! najlepsze są te co studiuja prawo albo medycyne i sie wymądrzaja ciagle! zero wspołczucia, ciagła rywalizacja kto wiecej postow nastuka i kto jest bardziej mądrzejszy - potrafi sie lepiej odgryzc. jak wrzucasz temat o facecie, zjada Cie od gory do dołu ze jestes głupia ze z takim kims jestes, ze na pewno cie zdradza albo jest gejem:o a kazda z tych zasranych madral ma faceta ideał! ach i ach! :o

Na wstępię takie powitanie ludzie zastanówcie sie ogarnijcie troche nie każdy jest idealny taki jak wy Idioci !

Gość milcz kocie
:D

Gość milcz kocie
zawżyj gęba pókim dobry

Gość milcz kocie
narażasz się na mój gniew, a to będzie boleć

Gość milcz kocie
bo ciebie przerobimy na karmę dla psów

Gość milcz kocie
naucz się emotek pasożycie:D

Gość milcz kocie
od modów to ty się odpierdol:P

Z jednego "poyebanego" forum na drugie tym razem "popier*dolone" żal ludzie dupska sciska,ja jestem piekna wykształcona i wgl. wszedzie mam powodzenie a wy tepaki ? tylko na forum całymi dniami zal : D