Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaaa2343244234344

facet mi powiedzial coś przykrego przed chwilą

Polecane posty

Mówisz, że się zmieniłaś. Czy jesteś pewna, że po zmianie podobasz mu się? Farbujesz się? Może on nie lubi Twojego koloru, może lubi dziewczyny o jasnej karnacji. Może generalnie nie podoba mu się Twój styl. Mój facet powiedział mi kiedyś, że kobieta ma się zmieniać, ale jednocześnie pozostać taka sama. Chodzi o to, żeby zmieniać szczegóły/dodatki ale podstawę należy zostawić taką samą. Jeżeli zmieniłaś się zupełnie, to może mu się to nie podobać, bo przecież związał się z Tobą sprzed dwóch lat, gdyby chciał kogoś innego, to nie wybrałby Ciebie.

Mówisz, że się zmieniłaś. Czy jesteś pewna, że po zmianie podobasz mu się? Farbujesz się? Może on nie lubi Twojego koloru, może lubi dziewczyny o jasnej karnacji. Może generalnie nie podoba mu się Twój styl. Mój facet powiedział mi kiedyś, że kobieta ma się zmieniać, ale jednocześnie pozostać taka sama. Chodzi o to, żeby zmieniać szczegóły/dodatki ale podstawę należy zostawić taką samą. Jeżeli zmieniłaś się zupełnie, to może mu się to nie podobać, bo przecież związał się z Tobą sprzed dwóch lat, gdyby chciał kogoś innego, to nie wybrałby Ciebie.

Gość tiamkaramka
ciesze sie ze sie rozumiemy :)

Gość tiamkaramka
ciesze sie ze sie rozumiemy :)

Gość jestes chory!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kawal chama z ciebie ! Ku..a zaluje ze cie poznalam ze spotkalam na swojej drodze takiego psycholo ktora kilkoma slowami potrafi zniszczyc druga osoba , osobe ktora go kochala a teraz nienawidzi!

Gość tiamkaramka
nie załuj nie ma czego :) było mineło, przeszłosci nie zmienisz i najfajnieszej jest w tym to ze to jest PRZESZŁOSC a przeszłosc nie istnieje :)

w mojej przyszlosci go nie ma. Niech zyje tak jak do tej pory. Nie obchodzi mnie nic a nic... Niech gra w swoja gre bez zadnych zasad. Niech klamie,zdradza, manipuluje.

Nie wiem ..może i tak jest ,że w tej wersji ogolnie mam większe powodzenie ,ale jemu się mniej podobam ? Czasem czuje ,że on mi pewne rzeczy mówi specjalnie żeby mnie zdołowac.. może i tak byc. Jak tak będzie dalej to będę musiała z nim zerwać i związać się z kimś kto mnie docenia bo nie chce żeby bylo jak z jego byłą ,że kompletnie mu się znudze.. a jego była to była fajna laska wcale nie brzydka ,a sie nią znudził kompletnie.. może on juz tak ma czy co?

Gość tiamkaramka
a skad ja moge to wiedziec. nie znam kolesia.

czasem mnie kusi żeby go zdradzić.. może i tak zrobie.. jak on mnie robi na złość to i ja jemu zrobie ,a bedę się lepiej z tym czula . Może mnie uwazacie za głupią ,ale mam to gdzieś jestem tu anonimowa w końcu ..

Gość każdy chciałby mieć kogoś
można kochać tylko siebie i tylko miłość do siebie może być prawdziwą miłością ludzie mylą przywiązanie przyzwyczajenie się obowiązek poświecenie wyrachowanie itd czy przyjaźń z miłością do drugiej osoby a czegoś takiego nie ma może być chemia zauroczenie tzw. zakochanie ale to jest na jakiś czas wcześniej czy później się kończy więc co to za miłość ?! a siebie można kochać cały czas bez ograniczenia zakochasz sie niejeden raz a facet choćbyś była miss świata to i tak pewnie cie zdradzi bo taki jest trend moda w dzisiejszych czasach ........... różnorodność zmiana są na topie .........dzisiaj powie tobie ze jesteś ładna ze dobrze mu z tobą że cie kocha i może wcale nawet nie kłamać ale jutro to samo powie innej dziewczynie bo coś go w niej zauroczy i tez nie będzie kłamał .............. a do ciebie przestanie sie odzywać co chyba dobrze o nim świadczy bo nie chce grać na dwa fronty ......... jak jest miło fajnie to można sie tym delektować upajać się ale trzeba pamiętać ze wszystko do czasu najważniejsze przede wszystkim to zdrowym być dobrze się czuć i mieć kasę

Gość tiamkaramka
"czasem mnie kusi żeby go zdradzić.. może i tak zrobie.. jak on mnie robi na złość to i ja jemu zrobie ,a bedę się lepiej z tym czula . " no cóz.... mnie tez kusiło ale jak przychodziło juz co do czego to sobie uswiadamiałam ze kocham meza i nie chce. Koniec.

facet jak nie spełniasz jego oczekiwań to będzie ci mówił coraz bardziej niemiłe rzeczy przygotuj sie na to to jest klasyka w relacjach męsko damskich im bardziej będziesz za nim latać pokazywać mu ze ci na nim zależy tym bardziej on będzie odważniejszy w przykrych dla ciebie tekstach

dzieki każdy chciałby mieć kogoś- bardzo fajnie to napisales i pomogles mi tym tekstem , dzis zaurocze sie jakims fajnym ciachem i zalicze przygode z nim ;P Juz nawet mam takiego na oku. JAk zyc to zyc! Takie mamy czasy i skoro ktos nam sie podoba to warto korzystac a nie plakac za kims kto nie jest nas wart

Gość tiamkaramka
to po chuja jest z nia... niech sobie pojdzie i da jej swiety spokuj... znajdzie sobie takiego dla które spełnia :) i koniec. Po chuj kogos dołowac? Niech idzie i szuka dalej a nie tkwi w zwiazku z którego nie jest zadowolony i oczekuje od niej ze nagle zmieni sie w jego ideał. Niech idze i szuka a ona poszuka sobie fajnego który to deceni :) Proste.

każdy chciałby mieć kogoś -on jest też bardzo zazdrosny o mnie bo mam paru kolegów czy adoratorów też , poza tym nie spotykamy się tak często jak by on chciał bo ja czesto nie mam czasu i może też dlatego się mści.. Ale ja będę silna i się nie dam :) może oleje gnoja i zaczne się z kimś innym umawiać to przejrzy na oczy ,a jak nie to niech spada

Gość tiamkaramka
debile porpostu debile... kobiety to chodzace debile, debile i jesazzcze raz debile.

Gość Rzuć go dobrze radze
Ja myślę ,że gość ma jakieś kompleksy i się wyżywa bo znalazł sobie kozła ofiarnego.. inaczej temu wytłumaczyć nie potrafie

co to za facet co dowala kobiecie która darzy go jakimś uczuciem i on zdaje sobie z tego sprawę a to wykorzystuje ?! najgorzej to jak dziewczyna zacznie myśleć że wszyscy faceci tacy są a to nie prawda bo są fajne chłopaki z którymi spędzone chwile to sama przyjemność ........... nie wszyscy to dupy wołowe ale konkurencja nie śpi więc zdrada to nie tylko wina facetów i z tym trza sie liczyć :)

Gość Rzuć go dobrze radze
Bo tak to jest czasem im bardziej się starasz dla faceta tym wydajesz mu się mniej interesująca. I tym uważa Cię za słabszą więc jeżeli trafisz na kogos o złych intencjach to może się skonczyć własnie tak jak u Ciebie ,że zrob z ciebie kozła ofiarnego

Moj facet raczej tak nigdy nie powiedzial...lecz ja mu kiedys powiedzialam ze musze sie zaspokoic sama bo on nie potrafi...to sie smial a puzniej przez telefon powiedzialam ze musi mi kupic wibrator :).Zrobiłam mu na zlosc i specjalnie tak powiedzialam bo on nie chcial sie ze mna kochac bo nie mial ochoty teraz a mi sie bardzo chcialo i sie obrazilam.No gupie to troche ale przejoł sie tym co mu powiedzialam i przy nastepnym zblizeniu powiedzial ze chce mnie zaspokajac i nie bedzie kupowal mi wibratora bo mam jego.:) 2 lata jestescie ze soba to dosyc dlugo zaskocz go czyms co jeszcze nie robiliscie moze seks analny...

Moj facet raczej tak nigdy nie powiedzial...lecz ja mu kiedys powiedzialam ze musze sie zaspokoic sama bo on nie potrafi...to sie smial a puzniej przez telefon powiedzialam ze musi mi kupic wibrator :).Zrobiłam mu na zlosc i specjalnie tak powiedzialam bo on nie chcial sie ze mna kochac bo nie mial ochoty teraz a mi sie bardzo chcialo i sie obrazilam.No gupie to troche ale przejoł sie tym co mu powiedzialam i przy nastepnym zblizeniu powiedzial ze chce mnie zaspokajac i nie bedzie kupowal mi wibratora bo mam jego.:) 2 lata jestescie ze soba to dosyc dlugo zaskocz go czyms co jeszcze nie robiliscie moze seks analny...

tez myslalam ze sie znudzilam swojemu facetowi ale to nie prawda jestem z nim juz 5 lat i nie kochamy sie tak czesto jak kiedys bo z poczatku zwiazku to non stop z 5 razy dziennie i nikt nie mial tego dosyc...Poprostu pogadaj z nim powiec mu zapytaj sie co jest nie tak w seksie waszym