Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pacjentka 007

poradnia patofizjologii szyjki macicy Polna Poznań

Polecane posty

Gość pacjentka 007

dorgie forumowiczki, wybieram sie do tej poradni a ponieważ lubię się rozeznać w temacie, chciałam zapytać sie was, czy wiecie cokolwiek na temat tej poradni, jakie macie opinie o lekarzach i jak wygląda taka wizyta, byłabym wdzięczna:) pozdrawiam

Gość jestem pozzznanianka
ale jakos nigdy nie byłam na Polnej , bo kojarzy mi sie z masówka a nie z leczeniam , ten ciagły tłok i masowe porody bryyyyyy jakos sobie tego nie wyobrazam

Gość jestem pozzznanianka
aha z poradni tez nie korzystałam tam :::)

Gość pacjentka 007
uuuupppppp

Gość zadowolona pacjentka
bylam, polecam :) chyba najlepsze miejsce, aby dokonac badania cyto maja tam najlepszych patofizjologow (chyba nie przekrecam nazwy..?) i nowoczesny sprzet. Bardzo mile panie rejestrowaly mnie na wizyte. Tel. 618419674 robia tam tez kolposkopie w razie zlych wynikow odsylaja na dalsze leczenie na oddzial onkologiczny pytalam jak moze sie do nich dostac ktos spoza Poznania ?kolezanka miala problem i...kiepskiego lekarza). Pielegniarki wytlumaczyly, ze dla nich zle wyniki cyto sa jak skierowanie :) ale wiadomo, ze dzialaja zgodnie z przepisami Funduszu, wiec zadzwon zeby sprawdzic jak tam jest teraz. Ja zaczelam od kontroli cyto, a potem przeszlam na wizyty prywatne u jednego z pracujacych tam lekarzy. Jestem bardzo zadowolona z ich kompetencji i delikatnosci.

z poza Poznania.. Hm, ale byk :)

Gość pacjentka 007
dzięki za dodanie otuchy, ja już mam skierowanie i dzisiaj sie właśnie zapisałam na wizyte w poradni, rzeczywiscie bardzo miła pani w rejestracji, powiedziała zebym sobie przeznaczyła 2 godziny na wizyte, ale ze wyjde do domu tego samego dnia?? przeciez to tylko konsultacja ma być a nie od razu zabieg jakiś?? zdziwiło mnie to... ciekawa byłam jak tamtejsi lekarze, bo mój niestety tam nie pracuje:/ a od początku chodzę do jednego i juz się przyzyczaiłam do niego, jak pomyślę ze mam się przed obcymi "rozkładać"...;>

hm, nie wiem na jakie badanie sie tam wybierasz, wiec nie wytlumacze reakcji rejestratorki. Poza tym nie jestem ginekologiem, moja wiedza ogranicza sie na kwestiach dotyczacych "mojego przypadku" :) badanie cyto to moment, troszke to nawet wkurza, gdy najpierw czekasz na to te dwie godziny :) pielegniarki zalatwiaja wszelkie formalnosci, a lekarze zaczynaja badania, gdy zejda juz ze swoich oddzialow, po obchodach, czy pewnie tez i planowych operacjach. Na kolposkopie kazano mi sie stawic na 8, a lekarz przyszedl dopiero po 9. Pracownia jest na parterze, za punktem przyjec kieruj sie na prawo. To duzy szpital, mozna pobladzic. Do pracowni prowadza strzalki na murze szpitala :)

ja trafilam na Witolda Kedzie, nie nalezy do wylewnych, sprawe zalatwia szybko i konkretnie. Mi to odpowiada, czulabym sie skrepowana, gdyby mezczyzna w chwili badania ginegologicznego nie zachowywalby zawodowego dystansu. Jest tez bardzo delikatny i kulturalny. Jesli chcesz sprawdz w necie kto tam jeszcze pracuje, a potem wrzuc nazwiska do wyszukiwarki strony znanylekarz.pl sa tam opinie pacjentek anonimowe, wiec nie wiem, czy wszystkie autentyczne, ale daja jako taki obraz. Mozna sie zorientowac czy inne kobiety byly z leczenia zadowolone :)

Gość pacjentka 007
ze strony znany.lekarz.pl korzystam dość często;) tylko mam kłopoty ze znalezieniem kto pracuje w tej poradni akurat:/ jeśli chodzi o mnie to mój gin zaobserwował jakies zmiany na szyjce macicy, które wyglądały jak brodawki malutkie, przy badaniu krwawiące... i z podejrzeniem zakażenia wirusem hpv mnie wysyła do tej poradni:/ co dziwne zrobił cytologię i wyszła jedynka!! ehh nie wiem nie wiem, ale trzeba być dobrej mysli:) mam nadzieję że Ty już zdrowa:)

u mnie juz w porzadku, dziekuje :) choc leczenie troche trwalo... Ale na Polnej pracuja specjalisci, biora Cie w obroty i nawet nie wiesz co, gdzie i dlaczego ;) w kazdym razie ja poczatkowo, przez nerwy nawet nie pamietalam wszystkiego co do mnie mowiono. Pozniej po necie jak szalona latalam szukajac inf. i na kontroli dopiero "uzupelnialam dane";) jezeli podejrzewaja hpv to mozliwe, ze wlasnie kolposkopie Ci zrobia. Jesli lekarz zauwazy podejrzane miejsca, to pobierze wycinek. To troche zaboli, ale da sie wytrzymac. Generalnie to jak ogladanie szyjki macicy pod mikroskopem. Bardzo dokladne, wiec niczego nie przeocza. Jezeli wyniki cyto sa tak dobre, byc moze to tylko falszywy alarm. Tak, czy siak lepiej sprawdzic co sie dzieje.

Gość pacjentka 007
mam taką nadzieję:) jeśli jeszcze ktoś mógłby mi cos na temat poradni/lekarzy powiedzieć to byłoby super:)

Gość pacjentka 007

Gość cynober jasny
Nie wiecie, co zrobić, żeby odebrano tam telefon? Próbuję już 3 dni i nic... Wydzwaniam od 8.00 rano do południa i albo nikt nie odbiera, albo numer zajęty. Może powiecie, w jakich godzinach udało Wam się dodzwonić?

Gość gość
Zgadza się masówka,nie leczą tylko od razu wycinają i robią z kobiet kaleki.