Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agatka30

moj chlopak ma syna z pierwszego zwiazku...

Polecane posty

Czesc wszystkim! pewnie wiele z was pomysli ze to glupie albo dziwne ale chciala bym pogadac z kims kto jest w podobnej sytuacji co ja... poznalam cudownego faceta wszystko bylo i nadal jest miedzy nami bardzo dobrze.ale....on ma syna z pierwszego zwiazku.maly ma 4 lataka i jest slicznym chlopczykiem.wiem ze to nie powinien byc dla mnie wiekszy problem ale nie wiem jak sie zachowac nie wiem jak bede czula sie z nimi razem wogole nie myslalam nigdy ze bede w takiej sytuacji i powiedzcie kochane...jak wy przezylyscie pierwsze spotkanie i jak to spobie poukladalyscie w glowach.dodam jeszcze ze jego ex nadal chce z nim byc i walczy o niego przy kazdej okazji a on kocha swojego synka nad zycie. a i jeszcze jedno...wlasnie niedawno dowiedzialam sie ze jestem w ciazy....huuuura

Gość blowwww
Gratuluję ;) No ja Ci powiem,że nie jestem w takiej sytuacji ale mój ojciec kiedyś też miał narzeczoną i pamiętam,że ciągneło mnie do niej bardziej niż do własnej matki,była dla mnie autorytetem kontakt z nią też miałam świetny ;) Może i w tym przypadku tak będzie :)

Gość jestem pozzznanianka
gratulacje i pokochaj synaparnera jak swojego wlasnego syna , wiec mysl pozytywnie i mysl i mów ze to drugie wasze dziecko :) tak bedzie latwiej kazdemu z was mysle ze sie uda :)

Gość blowwww
Gratuluję ;) No ja Ci powiem,że nie jestem w takiej sytuacji ale mój ojciec kiedyś też miał narzeczoną i pamiętam,że ciągneło mnie do niej bardziej niż do własnej matki,była dla mnie autorytetem kontakt z nią też miałam świetny ;) Może i w tym przypadku tak będzie :)

Gość przyjmij do wiadomosci ze to
tez twój syn , mów o tym głosno i tak go traktuj :) nigdy nie wywyzszaj waszego drugiego dziecka , przyjmij do woadomosci ze oczekujecie waszego drugiego dziecka :P z takim nastawieniem napewno sie uda

strasznie sie ciesze ze odpisaliscie dzieki wielkie...powiem szczerze ze zagladam tu co chwilke. macie racje i wiem ze powinnam pokochac go jak swojego bo dziecko niczemu nie jest winne a on naprawde jest slodkim mauchem z tego co wiem z opowiadan i co widzialam na zdjeciach. bo jeszcze go nie widzialam.moj chlopak wiem ze czujesie troszke niepewnie w tej sytuacji i wiecie co byl w zeszlym tygodniu napierwszym spotkaniu z nim od 1,5 roku.jego ex nie pozwaala mu sie z maym kontaktowac za to ze ja zostawil ...nie rozumie tego...a ona myslala ze go w ten sposb odzyska..ale ok na jej temat sie nie wpowiadam:) wkazdym razie pojechal na spotkanie z nim i widzial jaki przyjechalzadowolony ale nie jestem pewna czy on chce zebym ja uczeestniczyla w tej czesci jego zycia ...myslicie ze bedzie tak samo traktowal oboje dzieciakow..rany jachybazwariowwalam i gadam jak jakas zazdrosna malolta.aale moze w mi conieco uswiadomicie:)