Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesiam

czy to ma tak wyglądać?

Polecane posty

Gość lesiam

co mam sobie myśleć mój maż widzi tylko siebie ja jestem tą głupią ograniczona i nic mi nie wolno mam tylko sprzątać zajmować sie dzieckiem i uprawiać sex bo o miłości to nie mam mowy. Gdy zapale papierosa lub wypije piwo to mam awanturę ze jestem pieprzonym babochłopem i td ale on może on może wyjść z kolegami upić się co dziennie a ja?????????? a ja mam posłusznie czekać na niego w łóżku :/ ostatnio podam przykład kupiłam sobie krem przeciwzmarszczkowy za 50 zł i co awantura dlaczego tak drogo ale on nie pamięta ze dwa dni wcześniej kupił flaszkę i fajki na swa co tygodniowa imprezę .Rozmowa z nim jest bez sensowna to ciągle ja mam go przepraszać za to ze go zdenerwowałam ze mnie wyzwał bo to moja wina hmmm czy to ma sens? ciągle mi przypomina gdzie jest moje miejsce przecież to on jest tym mądrym a ja tak bardzo głupia .Coraz częściej myślę o samobójstwie o uldze tak bardzo oczekiwanej ale mam dziecko i to dla niego daje sie upokarzać ale czy powinnam? jaki przykład ono wyniesie z domu ze to jest dobrze ze tata krzyczy na mame ?

Gość zmartwiona jestem ja
Droga autorko. Doskonale wiem co to za tym mężczyzny i wiem że zadne rozmowy z nim nie pomogą może warto poprostu wynieść się od niego do rodziny, do kogos bliskiego na jakis czas i najlepiej napisać list .. może lepiej zrozumie gdy przelejesz swoje mysli na papier bo nie będzie mógł Cie denerwować i poniżać. Napisz że nie o takim zyciu marzysz dla siebie i Twojego dziecka że chcesz normalnej rodziny a normalna rodzina nie tak wygląda i ze nie dasz sie obrazac niech postawi sie w Twojej sytuacji. A o takich rzeczach jak samobójstwo nawet nie myśl!!! Musisz zająć się dzieckiem i sobą samą :) Wszystkiego dobrego zycze

Gość szczequevara
odejdz od niego z dzieckiem i uluz sobie zycie, zanim zgorzkniejesz do konca i zrobisz sie wredna. gdyby moja matka odeszla od mojego ojca wiele zlych rzeczy by sie nie wydazylo w moim zyciu. juz itak jestes nieszczesliwa przez niego i wierz mi ze nie bedzie on milszy dla dziecka, bo takim ludziom wszystko sie szybko nudzi i zaczyna ich draznic...

Gość a moze tak .
mozesz przy okazdji odwiedzin kogos z jego lub z Twojej rodziny nadmienic cos ..niechcący jak Cie traktuje tak jak gdyby to byla by normalka całkowita. moze jak wszyscy zrobia wielkie oczy będzie mu wstyd ze Cie tak traktuje a Ty powiesz ze myslalas ze to norma bo ty masz tak zawsze

Gość uwwwj
widzialy galy co braly...

Gość lesiam
gdyby to było takie proste .......ale nie jest byliśmy w Irlandii przez 3 lata wszystkie pieniądze zarobione zainwestowaliśmy w remont domu ja pracuje za 1200 zł netto wiec mowa o wyprowadzce raczej nie wchodzi w grę nie stać by mnie było na utrzymani sie a o dziecku nie wspomne doi rodziców nie mam co sie wybierać nie maja oni miejsca . Rodzice wiedzą jakim jest on człowiekiem mama moja mieszkała przez rok czasu z nami pomagając w w wychowaniu dziecka bo przecież ja musiałam iść do racy

Gość lesiam
dlaczego nie mogę z nim porozmawiać? dlaczego jest takim człowiekiem ? najważniejsi są koledzy a my? Jestem osobą tak stłamszoną która idealnie uzależnił od siebie wpędził mnie w takie poczucie winy że uważam się za kogoś bezwartościowego bez ambicji za kogoś gorszego co ze mną jest nie tak ? uzależnił mnie od siebie a ja głupia się dałam

Gość lesiam
a co do listów pisałam mu i to nie jeden czasami go czytał czasami darł ale odpowiedz była zawsze ta sama JESTEŚ MONOTEMATYCZNA!!!!!!!!!! Jestem sama płaczę po katach zastanawiając się co dalej wierzę że się zmieni

Gość lesiam
uwwwj widzialy galy co braly... tak widziały gały co brały ale co ty na to że był kiedyś innym człowiekiem potem zaczął pić a teraz ............