Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezlazajawakakakaka

jakich potraw podczas karmienia ciaza najbardziej wam brakuje??

Polecane posty

jw. wymieniajcie potrawy i napoje :)))

Gość mama 17 miesiecznego synka
Podczas karmienia brakowalo mi najbardziej coli i bialego wina :D Co do jedzenia to jadlam wszystko, wiec nic mi nie brakowalo.

Gość zadnych bo
karmie 2 miesiac i juz jem wszytko :) Nie pije tylko alkocholu :)

od początku jadłyscie wszystko??? pieczone kotlety, omasta na ziemniaki, frytki pepsi, cola?

Gość mama 17 miesiecznego synka
Ja coli wlasnie nie (zreszta nic gazowanego), frytek w ogole nie jadam, bo nie lubie, ale pieczone mieso, spaghetti i tak dalej jadlam od poczatku normalnie. Ale ja ci od razu musze zaznaczyc, ze ja nie mieszkam w PL i tutaj nie istenieje cos takiego jak "dieta karmiacej". Tu kaza jesc wszystko i mowia, ze dziecko jest przyzwyczajione do wszystkiego co jadlas w trakcie ciazy. U mnie to sie sprawdzilo.

tak to jest najgorsze ze kazdy wpaja do mozgu ze trzeba przejsc na mega diete. mieszkam z mama i az boje sie tego co mi bedzie podawala.

Gość zadnych bo
Taj wprowadzalam po kolei nawet czekolade jem :) I malej nic a nic nie jest

czekolady..nie jestem fanem fast foodow, ale od kiedy zaczelam karmic marze o burgerze i wielkiej porcji frytek plus ogromnym milkshaku..ale to chyba dlatego ze wlasnie tego nie moge zjesc..

Gość Listek na płaczącej wierzbie
Mam dwu miesięczne dziecko i od samego początku jem WSZYSTKO. Oczywiście nie piję alkoholu i nivzego gazowanego co zawiera tony cukru i kofeiny :) a że mały urodził się przed świętami to i bigosu oraz pierogów z kapustą i grzybami nie pominęłam. Nie ma co tak chuchać, trzeba jeść jak się jadło wcześniej.

Mi również nin nie brakowało, bo jakdłam wszystko na co miałam ochotę, a dziecku nic nie było.

ja tez jem wszystko, zjem czekoladke dziennie..raz zjadlam tych czekoladek 5 i malutka 2 dni wyla z bolu bo nie mogla sie zalatwic...ale frytki ,burger czy pizza jakos mnie nie przekonuja:) dieta matki karmiacej jest dieta zdrowa, fast food raczej do tej diety nie nalezy,