Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowana na opiekunke

Ile zaplacic dla opiekunki? Ile wy placicie?

Polecane posty

Niedlugo zaczne sie juz rozgladac za jakas opiekunka i zastanawia mnie ile zaproponowac. Praca przy 5 miesiecnym dziecku, od godziny 8 do 17 od pon. do pt. Mysle o kwocie 1500-1700zl czy to jest dobra suma jak na te 9 codziennie 5 dni w tygodniu? Ma ktoras mama opiekunke? Ile placicie?

Gość jhj;
radze te pieniądze zainwestować w korepetycję z języka polskiego...kurwa jak ja słysze to "dla" to coś mnie strzela...

Gość zależy jakie to miasto
czy duze czy małe, no a co innego warszawa

Gość zadnych bo
Ja place opiekunce od pon-sob od 8do 17 1300 zl :)

lepsze byki niż wulgaryzmy

Gość Gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jeju ja chetnie bym sie zaopiekowala twoja dzidzią. Opiekowałam sie 4 lata dzieckiem już i siedzialam z nim od 10.30-17.30 potem od 16.30 do 5.00 potem od 4.30-11.30 i płacili mi 500 zł ;/ bo to w sumie moi znajomi ;/ a teraz siedze w domu i sie nudze... :( a skąd jesteś?

Gość jhj;
ja wolę wulgaryzmy, bo mogę ich nie uzywać, ale ta ciemna masa to poprawnie nie nauczy się już nigdy mówić...

odczep sie od mojego sformulowania. Jak ci to poprawi humor to ile zaplacic opiekunce? Teraz odpowiesz na pytanie czy wciaz bedziesz sie czepiac? Miasto duze dlatego myslalam o takiej kwocie. Przeprowadzamy sie do Warszawy i dlatego myslalam o takiej kwocie, bo tam chyba sa takie ceny.

nie zgadzam się, rynsztokowy jezyk i o zgrozo pisany to dopiero wstyd, dużo większy niż błędy

no tam to nawet wiecej jest ponoć, koleżanka szukała opiekunki za 1800 i trudno było jej kogoś znaleźć, najlepiej poszukać kogoś po znajomych

Gosiaaaaaaaaaaaaaaaaa ja jestem z Pszczyny, nie mieszkasz gdzieś blisko? też potrzebuję opiekunki bo żłobek się nie sprawdza (choruje co chwila...)

Gość Ja we wroclawiu
Place 1300 ale taniej tez mozna znalesc ... Hmm jak bedziesz miala takie zarobki zeby zaplacic opiekunce 1700 i jeszcze sie utrzymac za resz te OK :)

Gość jhj;
no faktycznie, bo Tobie w życiu nie zdarzyło się przeklinać...a błędy ortograficzne mi nie przeszkadzają ,ale jak słyszę to "dla" , które nie pasuje do sensu zdania to mną trzęsie...domyślam się, że autorka pochodzi z okolic Mazur;) a jeśli chcesz radę odnośnie opiekunki, to moi znajomi płaca swojej 2000 zł , mieszkają w Markach koło Warszawy, a babka tak narzeka, że dostaje za mało...

Gość Gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
alakolo ja jestem z Ciechanowa 90 km od Warszawy ;/

nie pochodze z mazur, zupelnie inny region:P Tak wlasnie sobie myslalam ze do 2000zl w Wawie sie placi za taka opieke. Zarobkow moze nie bede miala jak na duze miasto bardzo dobrych, ale jak na poczatek to jestem zadowolona. No i maz pracuje jeszcze i bedzie zarabial duzo wiecej wiec mysle ze 2000zl to spokojnie mozemy przeznaczyc na opiekunke

wypowiedza sie jeszcze jakies mamy ile placa opiekunkom?