Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasnowłosa Venus

On nie chce nic zmieniać

Polecane posty

Gość Jasnowłosa Venus

po ponad roku znajomości nie chce zamieszkać razem, nie chce poznać moich rodziców, bo podobno nie jest gotowy.. uważam że to wymówki. dla mnie to koniec!

Gość mrożona kawa
ciekawa jestem, czy on nie chce zobowiązań czy tylko nie chce się z tobą wiązać

Gość Jasnowłosa Venus
nie mam odwagi o to zapytać.. nie wiem czy odpowiedziałby szczerze.. przeszło mi przez myśl, że nie chce się ze mną wiązać ale to bardzo trudno zaakceptować..

Gość co by nie mówić
facet ucieka przed zobowiązaniami - dzieciak i tyle

Gość Jasnowłosa Venus
ale to przykre kiedy jesteś z kimś rok, to się wydaje że pasujesz do tej osoby.. a tu nagle taka wiadomość.. płakać się chce

Gość sedfrtgyhujderfg
tzn ze ma ciebie na jakis czas az znajdzie kogos 'lepszego' ja bym go kopnela w dupe juz po miesiacu a nie po roku ale zawsze lepiej kiedys niz nigsy wiec kopnij go w dupe jutro i znajdz kogos innego http://www.youtube.com/watch?v=HdBwoCAqu-A

Gość samotna_moda_mama
hej ,,,,,,ja bym sie nie łudziła ze cos z tego będzie..byłam z facetem rok czasu...mowil ze kocha i takie tam , mieszkalismy razem10 miesiecy..zaszłam w ciaze, nadal mowil ze kocha..ale...ale nie az tak by ze mna byc...dałam mu szanse ..myslałam ze zmadrzeje , pokocha dziecko...poprostu wielu mezczyzn pomimo swojego juz doroslego wieku ( 30 lat) nie sa w stanie zwiazac sie z kims na stale.

Gość Jasnowłosa Venus
też mi się wydaje, że szuka kogoś innego. ta sprawa wyszła dopiero teraz, bo wcześniej nie poruszaliśmy nigdy tego tematu, mimo ze miałam zamiar już wcześniej to zrobić. różnimy się - ja jestem z miasta, on chce mieszkać na wsi, ja nie lubię grzebać się w ziemi, on to lubi itd.. wcześniej zwracałam mu na to uwagę ale zapewniał, że to nie ma znaczenia.. kłamał

Gość Jasnowłosa Venus
mój też ma 30 lat ale nie będę mu dawała szansy.. lepiej się rozstać i poszukać kogoś podobnego do siebie.. przykre to jest ale chyba nie ma innego wyjścia

Gość co by nie mówić
szkoda twojego czasu na niego, niech sobie dorasta do emerytury ;P