Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssonnnnia

jestem ze slaska, nie moge tutaj znalezc pracy

Polecane posty

Gość sssssonnnnia

juz dosc dlugo, szukam pracy raczej w handlu. myslicie ze dobrym pomyslem jest wyjechac do pracy nad morze na sezon wiosna-lato? nie wiem moge pracowac tam jako kelnerka, sprzedawca. myslicie ze dobrze zrobie? jesli jest ktos na forum kto mieszka nad morzem to prosze niech sie wypowie, czy latwo tam o prace na wiosne-lato?

Gość linnienne
poszukaj pracy w agencji towarzyskiej albo przyjmuj klientów u siebie w mieszkaniu

Gość sssssonnnnia
w agencji nie chce, wole przyjmować w mieszkaniu

Gość sssssonnnnia
skoro ty nie masz szacunku do siebie i godnosci i lubisz robic laske zapoconym starym kurwiarzom to nie znaczy ze inne dziewczyny tez chca tak zarabiac na zycie. w zyciu bym sie tak nie ponizyla! wole zdychac z glodu niz robic z siebie kurwiszcze glupia szmato/szmaciarzu!

Gość Amaderd
Widzisz - ja szukam pracownikow w Bytomiu i nie moge znalezc - trzeba miec tylko uprawnienia budowlane bez ograniczen + CAD

Gość sssssonnnnia
to już wolę agencję od prac budowlanych

Gość linnienne
sssssonnnnia, jak planujesz zdychać to zacznij już oszczędzać na trumnę

Gość sssssonnnnia
ale ja jestem z Dolnego Śląska - z Brzegu

Gość sssssonnnnia
jestem z bytomia, wiec podszywaczu nie trafiles! linnienne prosze cie wypierdalaj stad, a zdechnac mozesz ty w kazdej chwili glupia cipo!

Gość Amaderd
sssssonnnnia, jak chcesz u mnie pracować, to musisz mi zrobić loda. Muszę wiedzieć, czy się nadajesz. ODPISZ, czy jesteś zainteresowana.

Gość linnienne
aaaaaonnnnia, dlaczego się oburzasz, :) przecież żadna praca nie hańbi :)

juz mi rece opadaja na to gimgowno, zycze tym gnojkom jesli kiedykolwiek skoncza chcby gimnazjum zeby szukali pracy bez skutecznie i zeby ktos potraktowal ich podobnie

Gość linnienne
sssssonnnnia, ODPOWIADAJ

Gość ssssśonnnnia
czy dziewice mogą pracować w agencji?

Gość ślązaczka bez pracyy
Też jestem ze Śląska i szukam pracy. Ręce można załamać... Codziennie wysyłam multum ogłoszeń i nic.. Ale nawet się nie dziwię. Patrzę - ogłoszenie. Liczba wakatów 5. Osób, które wysłały aplikację: 900 😭 Przecież oni nawet nie czytają tych wszystkich cv. Biorą pierwsze lepsze, które spełniają wymagania, a reszta... ehh,

Gość ślązaczka bez pracyy
14:50 podszyw - ktoś użyl mojego nicka :( ja mam pracę, pracuję w sklepie spożywczym

no wlasnie tez na to zwrocilam uwage, dlatego jak wchodze np. na infoprace to juz nawet probuje nie patrzec na ilosc wyslanych aplikacji w danym ogloszeniu bo sie zalamuje. szukam pracy od sierpnia i nic, dlatego myslalam o wyjezdzie nad morze ale nie wiem czy to dobry pomysl, jeszcze gdybym mialam kolezanke ktora bylaby zdecydowana pojechac tam ze mna to ok, ale samej...

Gość Heinekenka
ssssonia, myślisz że twoi klienci bara bara znad morza nie zapamiętają cie?

Gość linnienne
cześć sssonnnia:)

Gość Heinekenka
dlaczego mam skończyć?

Gość do Amaderda
i jeszcze doświadczenie w projektowaniu min 5lat, no a same uprawnienia to tez nie tak hop siup trzeba sie namęczyć i i tak pracować zaraz po studiach żeby je zdobyć, a wtedy to tym bardziej nikt nie chce przyjać...

tez jestem ze slaska i tez szukam pracy od wrzesnia i nic!!! jak juz to za marne 1000zl :/ porazka

no widzisz ja w piatek bylam na rozmowie w butiku gdzie pani proponowala za etat 1100zl. i tylko jeden weekend w miesiacu wolny. od poniedzialku do piatku praca od 12-20, a w sobote i niedziele od 10-18. ale mi odpowiadalaby ta praca, chociaz widzac ile ta pani trzymala w reku aplikacji zrozumialam ze mam niewielkie szanse. tymbardziej ze musialabym dojezdzac dwoma autobusami, a jej sie to niebardzo podobalo, chociaz to juz bylby moj problem a nie jej. czekam jeszcze jutro bo powiedziala ze do czwartku bedzie odzwaniac, ale raczej nic z tego... :-O

ja pier.... jacy wy ludzie jestescie powaleni...dziewczyna chce sie poradzic a wy robicie sobie z tego zabawe chcecie to sie ruchajcie ale nie namawiajcie do tego innych!poza tym...hehe napewno sa jsakies fora dla dziwek,tam mozecire sie podzielic spostrzezeniami na temat ssania paly lub jakie ilosci spermy juz lykalyscie...ale to forum jest na inny temat.wiec spier.... z tad szmaty gdzie wasze miejsce,a ty tam jakis amgdupa to jak chcesz loda to idz do burdelu...hahaha...