Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iughpicb

ślub w październiku 2012 :)

Polecane posty

Gość anidia
Ja będę miała bolerko z rękawem 7/8. Nie martw się, teraz zą bolerka które wyglądają jak tradycyjne z satyny, ale od środka są podszyte ciepłym materiałem (przymierzałam już kilka ;)), możesz też założyć futerko czy coś podobnego. miejmy nadzieję, że nie będzie aż tak źle - moja kuzynka bierze ślub w połowie listopada-ciepła raczej nie będzie miała, a my "panny październikowe" możemy mieć nadzieję na ciepłe promienie :)

hey ja też praździernik 27;) pgoda rok tmeu w opaździerniku byla piękna może teraz też się uda;)' a zamiast bolerka chcialabym taki sweterek bialy z angory jak księżna kate miała jak myślicie gdzie taki znajde???

Gość errrteee
my się pobieramy 20stego października:) mamy już zaproszenie i zaczynamy rozwożenie a jak u was?

Gość anidia
My też już mamy zaproszenia (w końcu nam przysłali). Rozwozić będziemy dopiero na początku sierpnia, ponieważ obecnie jestem za granicą, wiec czasu mamy niewiele (ślub 13 października), a część mojej rodziny jest w Bydgoszczy i okolicach, a pozostali goście to Zduńska Wola, Łódź i Bełchatów;)

Gość monna27
ja mam ślub 27 października i też zastanawiam się nad bolerkiem bo całe z koronki to i tak nic mi nie da ciepła myślałam o podszytym z satyny na dł rękaw ale wtedy już chyba bez rękawiczek co?

Gość ertteee
ja wypożyczam sukienkę i mam ten komfort, że w cenie mam dostać do wyboru: bolerko (różne materiały), futerko, lekki płaszczyk lub cieplejszy:)

Gość genova
to i ja dołączam sie do tematu:) ja biorę ślub 13 października teraz jestem zajęta zapraszniem gości....

Gość Guerka
Moje zaproszenia już się robią :) Będą wykonane ręcznie przez moją świadkową w ramach prezentu ślubnego. Widziałam próbkę zaproszenia :) śliczne są i napewno będą wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju :) Na początku sierpnia ruszamy z nimi w teren :) No i czas goni ślub 13 pażdziernika :)

Dziewczynki zapraszam na forum które jest już dłużej a dotyczy tego samego tematu: Ślubujemy Pażdziernik 2012 Miło będzie razem wymienić się co juz mamy a czego nie. W większej grupie zawsze można uzyskac jakąś pomocną poradę :):)

Hej :) Kobietki ja tez mam 27pażdziernika :) Sukni nie mam, ale będę miała szytą.. ;) Zaproszenia mamy zamiar w najbliższym czasie roznosić (też macie stres przed tym jak ja?!) Mamy alkohol, orkiestrę, restauracje, placki, obrączki w trakcie wybierania fasonu.. a własnie jakie macie obrączki.. jedno-dwu kolorowe?? moze podajcie modele albo zdj :) Bo jakoś trudno nam się zdecydować.. a jeśli chodzi o sprawy.. Kościelne.. to mamy nauki i poradnie.. a papierki z USC mozna 3miesiace wcześniej wiec jeszcze pare dni jest..:) chetnie wymienię się GG aby przedyskutowac niektore kwestie..:) albo piszcie do mnie 6428408 czesto jestem na niewidocznym :)

Gość fotograf ślubny Śląsk
fotograf ślubny Śląsk wolne terminy w październiku www.sandra-kuba.pl

Gość brąz_oko
Witam Panie Październikowe :) ja też mam ślub 27.10.2012r. mamy już rozesłane praktycznie wszystkie zaproszenia, jeszcze parę nam zostało. Wczoraj byliśmy spisać protokół przedmałżeński, mamy sale, góralską orkiestrę, kucharza, foto, video, suknia się szyje :P nauki przedmałżeńskie, obrączki, podziękowania dla rodziców, kwiaciarnię, samochód.... i tak mogłabym wymieniać w nieskończoność :P Jednym słowem mamy już sporo załatwione a to dlatego że w połowie sierpnia się remontujemy więc nie będzie zbytnio czasu na inne rzeczy :) Pozdrawiam cieplutko wszystkie Panny Młode :)

Gość anidia
My też jesteśmy w trakcie roznoszenia zaproszeń, Bydgoszcz i okolice mamy już z głowy, Większość zaproszeń w Zduńskiej Woli też już rozdana (dziś i jutro ciąg dalszy chodzenia "po kolendzie";) ), do końca przyszłego tygodnia powinniśmy uporać się z pozostałymi dojazdówkami (Bełchatów, Łódź, Kielce i in. ). Jesteśmy też w trakcie urządzania mieszkania, w sobotę chcę się już wprowadzić by przygotować wszytsko na tip top i ugotować obiad w niedzielę przyszłemu mężowi, któy wróci z delegacji ;) Musimy się zabrać za wybór obrączek, bo to czas najwyższy, reszta jest już prawie gotowa, zostały dodatki :)

Gość Anetaka
Widze ze nie ja jedna 13 pazdziernik, ale chyba jedyna o 19:30:) Byla wolna 15 ale balam sie 15 godzinnego wesela wiec wybralam 19:30:). W sumie na slub sie zdecydowalismy 2 tyg temu. Sukienka jest, sala jest, pan mlody jest:) Fotograf tez no i orkiestra. Jedyne nie mamy jednak obraczek i zaproszenia jeszcze w lesie:))) A moze ktos tez ten termin ma w łodzi??

Gość Fotograf na Ślub
Jeśli ktoś jeszcze nie wybrał fotografa na uwiecznienie swojego ślubu przez, to myślę, że to juz "ostatni dzwonek" na poszukiwania odpowiedniej osoby:) Dlatego zapraszam do zapoznania się z moimi pracami i na ofertę LAST MINUTE, wolne terminy na dzień dzisiejszy w październiku 2012: 6, 20, 27 www.ArtisticZoom.pl Pozdrawiam. Anita K.

Gość mary331
witam dziewczyny ja mam ślub 20 października:) sala zarezerwowana, sprawy kościelne załatwione, kamerzysta, fotograf także:) suknie wybrałam niedawno i wczoraj byłam w salonie do pomiaru:) końcem września mam ją do odebrania podobnie jak sukienkę na drugi dzień wesela:) już nie mogę się doczekać:)! aktualnie rozwozimy z lubym zaproszenia. został mi jeszcze tylko fryzjer i kosmetyczka tylko jeszcze się zastanawiam gdzie pójść zrobić próbę i się zdecydować:) pozdrawiam:)

Gość mary331
buziaczka ja mam ,,Nat King Cole - Fascination" (walc angielski) zależało mi na krótkim utworze i taki znalazłam, krótki i ładny jak dla mnie;) pozdrawiam

Gość lena124
Hej !Ja mam ślub 13 października. I to co najważniejsze już załatwione. Wybraliśmy na pierwszy taniec piosenkę Piotra Marszałka - Wielkie Szczęście. A obrączki polecam całkowicie ze złota bez żadnych dodatków, klasyczne są najpiękniejsze. Mam pytanko czy któraś z was robi duże wesele czy takie mniejsze?

Gość Anetaka
My juz tez prawie wszystko. Sukienka juz wczoraj załatwiona po przymiarce. Buty tylko teoretycznie zostały. Makijaż będzie bo mam super sprawdzona makijażystkę a fryzjer to ja więc zamęcze kolegów w pracy i tyle:D Ale włosy chyba będą w stylu victoria's secret czyli miekkie rozpuszczone przetargane loki:) Zaproszenia odbieramy dzis. Stres Was troszke zżera?, bo mnie juz zaczyna)

Gość Guerka
Mnie juz troszeczke :-) Sala jest fotograf kosmetyczka fryzjer obraczki tez. suknia juz sie szyjei bedzie do odbioru 1 pazdziernika. Jeszcze tylko spowiedzi i zakup kilku drobiazgow a noi reszta zaproszen do rozniesienia. Na sama mysl serducho zaczyna mi szybciej bic :-)

Gość zabowska
A ja też ma 6 października i to już tuż tuż , koleżanka w tamtym roku 1 miała przecudną pogodę , ja wybrałam październik by w 100% uciec od upałów :)

Gość malenka26
ja mam 27 pazdziernika 2012 i modle sie o ladna pogode.

Gość lena124
a jakie bukiety ślubne preferujecie?Możecie macie jakiś fajne linki?

Gość DJ MASTI
Usługi DJ-skie Wesela,Imprezy Okolicznościowe Warszawa Jestem dj-em,wodzirejem który z ogromną przyjemnością poprowadzi państwa Wesele i postara się aby ten najważniejszy dzień w życiu był tym niezapomnianym i najszczęśliwszym. Specjalizuję się w oprawie muzycznej i oświetleniowej oraz w prowadzeniu imprez typu: - Wesele\Poprawiny - Imprezy Integracyjne i okolicznościowe - Studniówki i 18-ki - Bale sylwestrowe - Bale karnawałowe - Bankiety - Studniówki,itp Moje atuty to: - wieloletnie doświadczenie, pasja muzyczna - bardzo duża znajomość trendów i gatunków muzycznych - bogata płytoteka - markowy sprzęt (konsola dj-ska,nagłośnienie,oświetlenie) - indywidualne podejście do każdego klienta dopasowane w 100% do jego potrzeb - elastyczna oferta cenowa - pracuje z mikrofonem na życzenie wszelkiego rodzaju konkursy, zabawy, karaoke, oczepiny itp. Uwaga:Aktualnie cena promocyjna. Jeśli chcecie Państwo uzyskać więcej informacji i umówić się na spotkanie , proszę o kontakt. 783-830-424 Dj. Masti

Gość Mycha :)
Witam ja tez mam ślub 13ego października 2012 a to juz za tydzień !! Jak ten czas leci !!

Gość Mycha :)
na pierwszy taniec mamy "nasz pierwszy taniec" zespołu Boys cos innego bo wiekszośc to albo zabiore ci własnie tam kancelarii albo albo krajewskiego wielka miłość