Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bazienka forum

Czy wysoka kobieta ma szanse znaleźć faceta? Piszcie dziewczyny o wzroście 170cm

Polecane posty

Gość ojejejej
Miałam kiedyś taki okres w życiu że trochę czułam się niepewnie, że chuda itd, ale szybko się z tego otrząsnęłam, gdy uwierzyłam w siebie i zaczęłam się bardziej kobieco ubierać, naprawdę można poszaleć i cudnie podkreślić swoją figurę, trzym się autorko i nie zadawaj sobie więcej takich niepotrzebnych pytań, tylko kuś facetów ;-)

ojejejj Postaram się :) A jakie macie rady dziewczyny w jakie kolory się np. ubierać?

Gość gość
Mam 174cm wzrostu- 56kg wagi, 21 lat Mam duże powodzenie ale to fakt jest bardzo mało WYSOKICH mężczyzn. Byłam tylko z jednym ok 190 ale charakter nie ten. Najwięcej jest takich 170- 178. Niestety taka przykra prawda. Wysocy w śród moich znajomych albo zajęci, albo niezbyt urodziwi albo ciapy. Niestety... Dla mnie wysoki to 180. Ale jeżeli jest mi równy gdy mam płaskie buty to jest ok. Głupio się czuję przy niższych facetach... I też mam problem z tym żeby znaleźć sympatycznego, z dobrym sercem, zaradnego i troszkę przystojnego :D

Gość gość
Ja zawsze miałam i mam :) wręcz najłatwiej mi to przychodzi ;)

Gość gość
autorko gdzie ty szukasz w przedszkolu. Ja mam tylko 170 i duzo bym dala za 5 lub 10 wiecej...buty na koturnach kupuje by oszukac rzeczywistosc...

Gość gość
Od 175 cm zaczynają się modelki, a od 180 cm zaczynają się mężczyźni

Gość gość
Ale ty jesteś durna...169cm i ma problem.... Kretynki... Ciekawe co powiesz, jak zachorujesz poważnie, albo odpukać twoje dziecko, ktoś z rodziny, też masz problem, 169cm... Idź puknij się w pusty łeb.

Mam 5 znajomych, które mają powyżej 170 i są śliczne, każda jest w związku (jedna ma już nawet dziecko). Nie wiem dlaczego jest tu tylu ludzi z kompleksem na punkcie wzrostu. Nigdy jakoś nie zwracałem uwagi na to kto ile mierzy. Jasne, że jak ktoś był wybitnie niski albo wysoki to rzucało mi się to w oczy ale nigdy nie przyszło mi do głowy myśleć, że wzrost może przekreślić czyjąś atrakcyjność. Jak ktoś jest ładny to będzie ładny i z 150-cioma centymetrami i z dwoma metrami. Każdy wzrost ma swój urok.

Gość Jacek

Kuzwa,ale wy baby jesteście porypane.Waszym jedynym marzeniem jest mieć faceta?